събота, 10 септември 2011 г.

мЛогиц мДоцк блокове изаберите МацБоок-порта, док проширење други, оставља нас мБаффлед

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/10/mlogic-mdock-blocks-select-macbook-ports-while-extending-others/:

Ако покушавате да име за себе у препуној невероватно портабл складиштење простора, можете да иновирају и стварају нешто потпуно страшан , или можете да урадите ово. МДоцк од мЛогиц је екстерни хард диск, лука Ектендер и порт блокер све на једном месту скупи ковчег налик коморе успети. $ 219 ће вам нето вечни починак за 500 свирки података, а $ 299 уп Анте за цео терабајта. Плус, са пар предње стране УСБ порта, можете да додате независног портабл сељачина складиштење за мање-него-кнежевску суме од 50 долара. Уколико већ нисте окупили, мДоцк је дизајниран за мМацбоок Предности, али и ту је иМац-моунтабле мБацк (радознало не иБацк), дизајниран са познатим десктоп Аппле укус на уму. То варијанта је нешто више приступачне, са ценама у распону од $ 169 за 1ТБ до $ 349 за 3ТБ, али ћете одрећи пристаништа налик УСБ чвориште и слушалице. Нема речи о томе када да очекују ових мења живот уређаје у продавницама, али никада није исувише рано да се прашине иЦхаир мЦхаир и парка се 5. Аве.

мЛогиц мДоцк блокове изаберите МацБоок-порта, док проширење други, оставља нас мБаффлед првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Маи 2011 09:54:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор СласхГеар | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар