събота, 10 септември 2011 г.

АТ & Т фајлове одговор на ОП одговара, каже регулатори једноставно не разумеш

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/10/atandt-files-response-to-doj-suit-says-regulators-just-dont-unde/:
АТ & Т & Т
Није тајна или изненађење да АТ & Т је незадовољан ДОЈ одлуку да покуша да блокирају његово спајање са Т-Мобиле . Али, издавање саопштења за јавност је једна ствар, званично подношење радова на суду је нешто друго. Ма Бел поднела 25 страна документа тврдећи да Министарство правде тврдње представљају неразумевање тржишта и одбацује конкуренција из "иновативне Упстартс", као што су МетроПЦС и УС Целлулар . АТ & Т адвокати истичу да је Т-Мо, тренутно четврта по величини провајдер, је губи купце годинама и то је немачки матичног предузећа не може бити склон да много улажу у њу побољшање. Насупрот томе, АТ & Т је потрошио 30 милијарди долара у последње две године да повећа квалитет мреже и капацитета, ипак се бори да одржи корак са тражњом. Ми не можемо рећи аргументи су без валидности, али влада страх од тржишта доминирају само три компаније са мало подстицаја за иновације или смањили цене и изгледа добро основана. Па, раскош и званично добија у току 21. септембра, када су САД Окружном суду саслушања почети.

АТ & Т фајлове одговор на ОП одговара, каже регулатори једноставно не разумеш првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Маи 2011 12:46:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Сарадник за штампу | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар