събота, 10 септември 2011 г.

Смоззи додгес Т-Мобиле података планова, пружа мобилни интернет преко текста

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/10/smozzy-dodges-t-mobile-data-plans-delivers-mobile-web-over-text/:
Плаћање за ваш мобилни Интернет података може да буде такав превуците на новчаник. Срећом, постоје Андроид Аппс као Смоззи да ћете добити далеко од нивоа скупа, као и на информације аутопутем преко текста - нема података плана потребно. Мораћете да буде члан магента бригада да га користите, и требаће вам неограничен плану порука, али после тога, требало би да буде глатка једрење и мало екстра време чекања. До сада, добро прегледао апликација је још увек носио његове бета ознаку, и има само је тестиран на Некус С и Т-Мобиле Г2. Не дозволите да мало експериментисања бежичну вас спречити да уживате рупа-искоришћавање приступ интернету. Нешто нам говори ово решење можда неће бити доступна за дуго. Хит до линка извора испод да би тест вожњу СМС'д нето за себе.

Смоззи додгес Т-Мобиле података планова, пружа мобилни интернет преко текста првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 10 Маи 2011 14:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЕктремеТецх | извор Андроид Маркет | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар