събота, 10 септември 2011 г.

Говорило спецификације за Миррорлесс камере Никон

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/X7NbEqBt-6g/:
nikon-evil-mount-patent

Све кул деца иду миррорлесс ових дана. Микро 4 / 3 камере као што је е-ПЛ3 и луксузних компактних као Кс100 почињу да ухвати удео на тржишту као формат сазрева и људи виде корист. Али, Цанон и Никон, велики зараћених гиганата фотографије, тек треба да објави никакве планове. На крају крајева, њихова огледало богате ДСЛР линија продају тона. Они не желе да њихов потез сувише рано. Али, Никон може бити спрема да оде први.

Никон Гласине је стечен своје руке на оно што сматра да су прилично читљив спецификације за предстојеће Никонов миррорлесс линија . Према њиховим саветима, прве две камере ће се звати В1 и Ј1. В1 ће бити већи-енд модел, са високе резолуције ЕВФ и мулти-прикључак за додатну опрему. Ј1 ће имати уграђени блиц уместо порта. Оба ће бити 10,1 мегапиксела са 3-инчним ЛЦД екрана, и биће компатибилан са новом линијом објектива, ЦКС систем.

Видели смо процурела слику сензора , као и 2.7к цроп фактор поменуо изгледа да ради са тим, мада заиста да снимак може бити, где су добили ту информацију. Такође је било неких занимљивих патената у последњих годину дана или тако. Рано било миррорлесс систем спеццед и илустровано у пресеку , онда смо видели патент за нови тип моторизовано зумирање . Наводно В1 и Ј1 ће имати функцију или два не деле својих конкурената, и да зум може бити један од њих.

Ће људи купити у прве генерације Цанон систем када М4 / 3 систем улазе своје треће генерације, и система као што је Сони НЕКС постају све више и више убедљив? Камере ће морати да говоре саме за себе. Нема речи на датум још увек.



Няма коментари:

Публикуване на коментар