събота, 10 септември 2011 г.

Нови Медиароом клијентима да би Мицрософт платформи телевизор свуда у овој години

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/09/new-mediaroom-clients-to-bring-microsofts-tv-platform-everywher/:
Виндовс Медиа Центер користећи Медиароом 2.0
Дана од дана везан за традиционални ТВ да гледате омиљене емисије постаје све мање и мање сна - бар за Медиароом 2.0 кориснике, као они који се претплатите на АТ & Т-у-стиху. Није чак ни целу годину од Ксбок 360 власници су прво у стању да покрене У-стих нож да гледају ТВ, али је око девет месеци када смо први пут чули гласине о Медиароом клијената за Виндовс Медиа Центер (тзв. Монако) Силверлигхт (тзв. Таос) и Виндовс Телефон (тзв. Рим) ће угледати светлост дана. Недавном пост на блогу Вилијам Џанг је, Мицрософт запослени, потврђује гласине код имена поред нас даје разлог да верујемо онима који користе Медиароом 2.0 софтвер можда још увек схватају три сан екран до краја 2011, након свега.

Нови Медиароом клијентима да свуда би Мицрософт платформи телевизор ове године првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 09 Сеп 2011 23:24:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Дигитални Свакодневица | извор МСДН Медиароом блогу | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар