четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Тревогата и ИТ?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2qJFNfq9JHY/story01.htm:
Анонимен читател пише "По време на тези дълги прекъсвания на работата, това е освежаващо да не се притеснявате за работата си. Освен ако не работите в ИТ, като в този случай вие сте на заплата и постоянно на часовника. За всички маймуни стая сървър и десктоп администраторите, не страдат от тревожност? Как се справяте с него? ли на натиск, се тревожи за бизнеса ИТ инфраструктура (и останалата част от бизнеса), идващи в скърцане спре да ИТ професията склонни към тревожност? "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Хонг Конг Екип Магазини 90GB на данни в 1гр бактерии

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QMRbUHHSDmI/story01.htm:
Bananana пише "Изследователски екип от китайски университет на Хонг Конг е открил начин да се направи криптиране на данни и съхранение с бактерии. Проектът се нарича" Bioencryption, така и на тяхното представяне (като файл PDF) е тук. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Един поглед на национални номера за Опция-Аут ден

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eAqKhUig2Ms/story01.htm:
Вчера беше голям ден за пътуване за американците, така и на организаторите на Националната Опция-Аут ден се надява да го използвате, за да подчертае широко, макар и не универсално, недоволство от засилени мерки проверка в американските летища, чрез насърчаване на хората, избрани за тялото преглед, за да настояват вместо това, на път надолу алтернатива. Reader Willtor пише с една история в "Ню Йорк таймс" за ефекта от протеста: "" 39 души са се отказали от тялото сканира в Атланта с 17:00 в Лос Анджелис, 113 са имали един са избрали в Шарлот, Северна Каролина Бостън. като че ли са нещо като мини-скок, с 300. " Това е една малка част от пътниците, разбира се. Но когато излетя от Бостън този следобед, те откриха една линия, която доведе до традиционните метал детектор. Когато излетя през юни всички линии отидох на Nudie скенери. Ли е безопасно да бъдем оптимисти, че ние сме били чути и политики са се променили? Аз не съм особено загрижен дали получава кредитна или дали се съобщава, че на протеста fizzled. Но би било хубаво да се знае, че някои от по-агресивни театрални са станали по избор . " Според организаторите, междувременно, за неучастие протеста е "нагъл успех." Ако пътува вчера със самолет, какво е вашето впечатление?

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Nexus S в природата ни дава размазани репетиция Пищен

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/nexus-s-in-the-wild-gives-us-a-blurry-gingerbread-walkthrough/:
Старата поговорка "когато вали, тя лее" със сигурност се прилага с изтичане на информация - и за тази цел, на Nexus S ние видях аа няколко часа назад сега е включен и готов да ни даде по-отчайващо размазани преглед на Android 2.3 (която може би знаете по-добре като Пищен ). Разбира се, Ерик Шмид се е едно и също на сцената на Web 2.0 върха наскоро, но има една разлика: Schmidt няма да признае, че държеше Nexus S, няма да ни покаже всички UI ощипвам е пищен, и не би вземете китка от тъмно, ниско-качествени снимки и ги представя на XDA-разработчици. Там не е какво да се види тук, но можете да направите някои от иконите на нов дизайн, затъмнени на изчакване статус бара, изработен клавиатурата на телефона, както и на екран, където получава потвърждение, че тя наистина е Nexus S работи 2.3 ( Разбира се, този екран е невероятно лесно да фалшив, но ние ще го позволи в контекста на всички други визуални доказателства имаме става тук). За съжаление, тя все още изобщо не е ясно кога Nexus S всъщност стартира ... така че за сега, ние ще се колкото се може повече от тези с висока ISO галерии, както можем да получим.

Nexus S в природата ни дава размазани репетиция Пищен първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти Ноември, 2010 год. 14:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник XDA-фирми | Изпрати | Коментари

Хонг Конг Екип Магазини 90GB на данни в 1гр Bateria

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AEVxz9HmPBg/story01.htm:
Bananana пише "Изследователски TEM на китайски университет на Хонг Конг е открил начин да се направи криптиране на данни и съхранение с бактерии. Проектът се нарича" Bioencryption, така и на тяхното представяне (като файл PDF) е тук. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Samsung Stealth V Появи с DLNA сертификация: 4.3-инчов екран, Android 2.2?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/samsung-stealth-v-outed-with-dlna-certification-4-3-inch-screen/:
DLNA сертификация, вие сте точно бъбрив. След известен в традициите на FCC и Bluetooth SIG изтичане на информация, то сега изглежда имаме малко информация за Samsung Stealth V. В допълнение към DLNA над 802.11b/g/n (разбира се), 4.3-инчов AMOLED WVGA с резолюция спортни Android 2.2 и 8-мегапикселова камера. Звучи ли ви познато? Разменени Froyo с пищен и всички тези парчета линия доста добре с мистериозния телефон флагман открихме преди две седмици . И това ни води до спекулацията, базирана на именуване: този пост носи SCH-i510 номер на модела, който е само на десет въз очарова , Verizon е Galaxy S вариант. Водещи продължението? Това ще доброто за точно тогава, както би чипсет CDMA вътре. Малко повече заверки и трябва да имаме много по-добро усещане за бъдещето на тази.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Samsung Stealth V Появи с DLNA сертификация: 4.3-инчов екран, Android 2.2? първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти ноември 2010 13:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink GSM Arena | източник DLNA (PDF) | Изпрати | Коментари

Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

Нов Windows Kernel Уязвимост заобикалят UAC

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d9bTwUD2nnU/story01.htm:
xsee пише "Нова уязвимост в ядрото на Windows бе оповестена в сряда, че може да позволи на злонамерен софтуер за постигане на административни привилегии, заобикаляйки за потребителски контрол (UAC). Заедно с незакърпени уязвимостта на Internet Explorer в дивата природа това може да е много лошо предзнаменование за потребители на Windows . "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




HDHomeRun председател CableCARD три-тунер е една стъпка по-близо до реалността

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/hdhomerun-prime-cablecard-tri-tuner-comes-one-step-closer-to-rea/:
HDHomeRun-председател
Първоначално обявени на CES през януари , мърсотия на входа Силиконовата в криптирана TV тунер кабелния пазар момента на достигане на важен етап по пътя си към пазара: CableLabs сертификация - по всяко време CableLabs участва неща отнемат повече време, отколкото някой очаква. Цената на тунера три HDHomeRun-председател все още е определен на $ 249 , но с надеждата да бъде освободен от "почивки" като че ли губи (Ден на благодарността се брои за един от онези дни, нали?). Саид продукт се очаква да започне производство през следващите няколко седмици, след което ще можете да предварителна заявка на неуловим тунер от големите търговци на дребно. Големият въпрос, разбира се, с Ceton InfiniTV 4 все още на тримесечния backorder и продажба на иБей за повече от два пъти цената му на дребно, които трябва да поръчам? Предлагаме Ви предварителна заявка се, така просто да са безопасни; най-лошия случай се свърши от добрата страна на един луд търг иБей.

HDHomeRun председател CableCARD три-тунер е една стъпка по-близо до реалността първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти ноември 2010 12:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

60 години от Hamming кодове

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CPyKi9Reosk/story01.htm:
swandives пише "През 1950 г. Bell Labs изследовател Ричард Hamming направи откритие, което ще се представлява важна основа за съвременните компютърни и комуникационни индустрии -. представянето на метод за извършване на изчислителни операции в голям мащаб, без грешки Hamming пише за това как самостоятелно . проверка вериги помогнат за премахване на грешки в телефонни централни бюра Размишлява на "специални кодове" той предложи - който стана известен като Hamming кодове - само ще трябва да се прилагат за системи, които изискват без надзор операция за дълги периоди или "изключително големи и тясно интегрирани" системи, при които един провал ще извадят от строя цялата инсталация. Hamming код е първото откритие в огромно поле, наречено теорията на кодирането. Тази статия се връща назад в историята на Hamming кодове, техните приложения, както и включва интервюта с Тод Луната, професор по електрическо и компютърно инженерство в Юта държавен университет и Дейвид Маккей, преподавател по физическо философия в катедрата по физика в университета в Кеймбридж и главен научен съветник на британското Министерство на енергетиката и изменението на климата. Интересен чета, за малко известни, но основен елемент на теорията на информацията. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Windows 7 Телефон получава удобни рана за заобикаляне на пазара, товарене собствени приложения

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/windows-phone-7-gets-user-friendly-hack-for-bypassing-the-market/:
Сега, когато имам си Windows 7 Телефон устройство оборудвана отворени за външна памет използва USB , защо не го правят удобен за ползване без Marketplace приложения, също? "Майкрософт" са настоятелни до момента за водене свалят приложения от уравнението, освен ако не сте програмист, но един нов инструмент, наречен ChevronWP7 - съвместими с Windows XP SP2 и нагоре - ще "отключи" си малък звяр, така че можете да инсталирате каквото и искате, без да минава през магазина. Предполага се, че това ще дойде по-удобно за инсталиране на Microsoft неща никога няма да мечтаят за одобряване - и това е цяло много по-малко хек, отколкото iPhone JailBreak от погледи на него. Забавлявайте се и сте в безопасност там, приятели.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Windows 7 Телефон получава удобни рана за заобикаляне на пазара, товарене собствени приложения първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти ноември 2010 г 11:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник ChevronWP7 | Изпрати | Коментари