четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Kinect хак ви позволява да управлявате уеб браузър и Windows 7 с помощта само на силата (обновено)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/kinect-hack-lets-you-control-a-web-browser-using-only-the-force/:
Хакване на Xbox 360 Kinect е всичко за бебето стъпки по пътя към това, което може в крайна сметка в размер на някои доста полезни самоделна. Ето един добър пример забъркана от някои деца в MIT Media Lab Fluid интерфейси група се опитва да предефинира човек-машина интерактивно преживяване. DepthJS е система, която прави Javascript говоря с Kinect на Microsoft, за да се придвижвате из уеб страници, наред с други неща. Не забравяйте, че това не е, че извършването на дивата природа, ръка за къдрене жестове е най-добрият начин да се движите на уеб сайт, това е просто една демонстрация, че можете. Да се надяваме, че сух communinity взима на работа и тя се развива в мултитъч дистанционно управление плъгин за нашия театър компютри у дома. Boxee, може би ще подадат ръка?

Update: Ако сте склонни да се излезе извън границата на софтуер с отворен код, а след това ще искате да проверите Evoluce на Windows 7 жест решение, основаващо се на компанията за въвеждане Мениджмънт (MIM) драйвер за Kinect. Най-впечатляващата част е подкрепата си за едновременно мултитъч и контрол на многопотребителски приложения (включително и тези, които използват Flash и Java), работещ на Windows 7 компютър с приложен Microsoft Kinect. Проверете и двете впечатляващи видеоклипове след почивката.

Продължавам четене Kinect хак ви позволява да управлявате уеб браузър и Windows 7 с помощта само на силата (обновено)

Kinect хак ви позволява да управлявате уеб браузър и Windows 7 с помощта само на силата (обновено) първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти 11 2010 03:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Fluid интерфейси Group (Vimeo) , Evoluce | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар