четвъртък, 25 ноември 2010 г.

HDHomeRun председател CableCARD три-тунер е една стъпка по-близо до реалността

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/hdhomerun-prime-cablecard-tri-tuner-comes-one-step-closer-to-rea/:
HDHomeRun-председател
Първоначално обявени на CES през януари , мърсотия на входа Силиконовата в криптирана TV тунер кабелния пазар момента на достигане на важен етап по пътя си към пазара: CableLabs сертификация - по всяко време CableLabs участва неща отнемат повече време, отколкото някой очаква. Цената на тунера три HDHomeRun-председател все още е определен на $ 249 , но с надеждата да бъде освободен от "почивки" като че ли губи (Ден на благодарността се брои за един от онези дни, нали?). Саид продукт се очаква да започне производство през следващите няколко седмици, след което ще можете да предварителна заявка на неуловим тунер от големите търговци на дребно. Големият въпрос, разбира се, с Ceton InfiniTV 4 все още на тримесечния backorder и продажба на иБей за повече от два пъти цената му на дребно, които трябва да поръчам? Предлагаме Ви предварителна заявка се, така просто да са безопасни; най-лошия случай се свърши от добрата страна на един луд търг иБей.

HDHomeRun председател CableCARD три-тунер е една стъпка по-близо до реалността първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти ноември 2010 12:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар