четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Woow Digital е една таблетка готвачи се Tegra 2 с пищен точно навреме за Коледа

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/woow-digitals-the-one-tablet-cooks-up-tegra-2-with-gingerbread/:
Не, не можем да кажем, които някога сме чували за Woow Digital преди да, но ние току-що получи някои много легитимни изглеждащи изображения на следващите таблетки на дружеството, скромно озаглавен The One. предстоящото Android на Google Пищен съобщение е обещано, операционната система, докато вътрешният оборудване включва NVIDIA Tegra 2 основни, 1 GB оперативна памет и 16GB на флаш памети. Отпред ще намерите 10-инчов дисплей с площ 1024 х 600 резолюция, а безжичната връзка се грижат с Bluetooth, WiFi и 3G WCDMA радио построен инча Woow ни казва, че планира да започне тази, в Япония, преди Коледа в на цена от 42,000 йени ($ 504), което ще бъде последвано и от наличността в Хонг Конг, Тайван и Европа. Е, това е по-добре Надявам се, че графиците за предоставяне, не се смени, защото идват CES 2011 г., трябва да сме до ушите ни в Tegra 2 таблетки и телефони .

Продължавам четене Woow Digital е една таблетка готвачи се Tegra 2 с пищен точно навреме за Коледа

Woow Digital е една таблетка готвачи се Tegra 2 с пищен точно навреме за Коледа, първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти ноември 2010 год 08:50:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар