четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Creative 7-инчов ZiiO таблетка хитове на FCC, изтръгнат в компонент вериги

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/creatives-7-inch-ziio-tablet-hits-the-fcc-ripped-into-componen/:
Creative не е отишло населението на САЩ прозорец съобщение за неговото таблетки Ziio , но това е вероятно само въпрос на време - на 7-инчов модел пристигна в FCC тази седмица, пълна с ръководството за потребителя и прекрасна снимка на чаркове всички Laid посочени. Няма по сгреши, че ZiiLABS ZMS-08 система-на-а-чип отпред и центъра, заобиколена от четири плочи на флаш NAND от Hynix Semiconductor, и в горния ъгъл вляво можете дори да видите AzureWave чип, отговарящи за 802,11 б / г WiFi свързаност и Bluetooth функция. Нищо от това не просто красота може да компенсира факта, че един сензорен призовава всички снимки , но живота на батерията трябва да е относително дълъг - FCC документация описва буци 5000 ма литиево-йонни клетки, снимки на които са по-долу. Също така на снимката: Федералната комисия по комуникациите squishing бедните устройство в обилно количество стиропор.

Creative 7-инчов ZiiO таблетка хитове на FCC, изтръгнат в компонент схема първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти Ноември, 2010 година 22:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник FCC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар