четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Windows 7 Телефон Пазар хитове 3000 приложения и игри, привлича 15 хиляди фирми

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/windows-phone-7-marketplace-hits-3-000-apps-and-games-attracts/:
Това е потресаващ да мисля колко много неща са се променили в мобилния телефон индустрия през последните няколко години. Когато продавачите веднъж измерва успеха до голяма степен по отношение на прехвърлени единици, бъдещ успех е измерена чрез броя на приложения, игри и разработчиците привличат помежду противоположни перон на процъфтяващата смартфон пазара. Само миналата седмица, Nokia обяви, че е привлечена в някои 400 000 нови фирми през последната година . Сега Microsoft се хвалят един доста слаб (за сравнение) 15 000 Windows Phone фирми "заявяват намерение да въвеждат вълнуващо съдържание на Windows Phone." Достатъчно подразбиращи работна ръка да настоява и след 3000 приложения и игри се очаква да се пренесат на Windows пазар до края на тази седмица. Разбира се, обективно измерване на намерението на разработчиците да се развиват върху платформа е трудно. И наистина, платформа потенциал не е основна нещо шофиране решението за покупка на повечето потребители - не с толкова много жизнеспособен телефони на разположение днес. Все пак е добре да се видят такива оптимизъм в съчетание с факта, че огромното мнозинство от хората по света - издихание -! Все още не използват смартфони.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Windows 7 Телефон Пазар хитове 3000 приложения и игри, привлича 15 хиляди фирми първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти ноември 2010 09:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Windows Team Blog | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар