четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Nexus S поставя за г-н Blurrycam, перчи с тези криви подпис

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/nexus-s-poses-for-mr-blurrycam-flaunting-those-signature-curve/:
Тази глоба бастион на клетъчни Модерен мъжество, известен като XDA-фирми получили някои особено пикантни щракне тази прекрасна сутрин на благодарността - шпионски снимки на Nexus S на Samsung неуловим работи на операционна система, която изглежда странно като пищен, което тя нарича " Android версия 2.3 , "и спортни нов заден капак, че ще изглежда напълно нормално на оригиналния Samsung Galaxy S , ако не и за допълнителните криви. източник XDA също твърди, че има 720p видео камера, но други характеристики все още са малко нестабилна. За да бъде ясно, това е най-категорично на телефона , че Ерик Шмид ни показа на Web 2.0 срещата на върха, въпреки че на задния капак изглежда много по-далеч по - поемане на Samsung не го бракуват за двуядрени версии , ние няма да се изненадан, ако го видя отново в човек съвсем скоро. Хит на нашия източник връзка за някои снимки на зелено-черен операционна система работи по този AMOLED екран.

Nexus S поставя за г-н Blurrycam, перчи с тези криви подпис първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти Ноември, 2010 год. 01:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник XDA-Разработчици | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар