четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Порталът пистолет да се продаде на търг за благотворителност Play детето

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/portal-gun-to-be-auctioned-off-for-childs-play-charity/:
В портала пистолет . Ако сте бил жив през последната година и промяна, вие знаете точно за какво става наоколо. Ние спокойно мога да кажа живота ни са били променени след разходи няколко добри минути с ръчна изработка на реплика Харисън Krix през 2009 г., а скоро ще има златна възможност да се знае точно какво имаме предвид. Krix построи нов портал пистолет, който е може би по-bodacious от всякога, а има само един начин да го получите: наддавам на брат Монтана до теб, на 7 декември. А детето играе благотворително събитие търг ще се проведе на онзи съдбоносен ден в Сиатъл, и това ще бъде първата и единствена възможност да имат розови приплъзване бъдат изпратени. Разбира се, паричните средства, получени от търга ще се възползват Детска игра (благотворителен игралната индустрия, посветена на подобряване живота на децата с играчки и игри в мрежа от над 60 болници в света), както и самохвалство правата, предоставени на победителя ще бъде доста епичен по обхват. Ръководителят на миналото на почивка за видео на това, което е за грайфери.

Продължавам четене портал пистолет да се продаде на търг за благотворителност Play детето

Порталът пистолет да се продаде на търг за благотворителност Play детето първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти 11, 2010 21:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Joystiq | източник Volpin Подпори , YouTube (volpin) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар