четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Windows 7 Телефон получава удобни рана за заобикаляне на пазара, товарене собствени приложения

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/windows-phone-7-gets-user-friendly-hack-for-bypassing-the-market/:
Сега, когато имам си Windows 7 Телефон устройство оборудвана отворени за външна памет използва USB , защо не го правят удобен за ползване без Marketplace приложения, също? "Майкрософт" са настоятелни до момента за водене свалят приложения от уравнението, освен ако не сте програмист, но един нов инструмент, наречен ChevronWP7 - съвместими с Windows XP SP2 и нагоре - ще "отключи" си малък звяр, така че можете да инсталирате каквото и искате, без да минава през магазина. Предполага се, че това ще дойде по-удобно за инсталиране на Microsoft неща никога няма да мечтаят за одобряване - и това е цяло много по-малко хек, отколкото iPhone JailBreak от погледи на него. Забавлявайте се и сте в безопасност там, приятели.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Windows 7 Телефон получава удобни рана за заобикаляне на пазара, товарене собствени приложения първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти ноември 2010 г 11:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник ChevronWP7 | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар