четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Movea превръща вашия лаптоп лампа или iPhone в една Air мишка за само $ 2

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/movea-turns-your-ipod-touch-or-iphone-into-an-air-mouse-for-just/:
Не е толкова запален по plopping определяне на Бенджамин за Movea на Air мишка ? Цели две години след въвеждането на този продукт много, сега приемливо, изгодна алтернатива за смет: на Air мишка. Ами, на Air Mouse апартамент за лаптоп лампа / iPhone. Това тук самородни на код, който се продава само за $ 1.99 в App Store, кранове в вграден жироскоп си iDevice, както и собствени MotionSense на компанията технология, за да конвертирате вашите ръка в мишката. Не е необходимо да извършват риболов на повърхността, все пак - просто си вълна около iPhone, за да се възползват от по-въздушен контрол над курсора и признаване жест. Това е сбъдната мечта за собствениците на HTPC (Mac-ове и персонални компютри се поддържат), макар че критиците са предполага, че мишка може действително да се чувстват. Ако вече сте се раздели с парите си, деветдесет и девет, да споделите с нас как стоят нещата канче в коментарите по-долу.

Продължавам четене Movea превръща вашия лаптоп лампа или iPhone в една Air мишка за само $ 2

Movea превръща вашия лаптоп лампа или iPhone в една Air мишка за само $ 2 първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти 11, 2010 07:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SlashGear | източник Movea , качи | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар