четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Toshiba и Vizio очаква да се присъедини към Google банда телевизия през януари

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/toshiba-and-vizio-expected-to-join-google-tv-bandwagon-in-januar/:
Доставчиците на съдържание могат да бъдат забрана на Google TV наляво , надясно , и центъра , но хардуерни партньори като че ли не се губят ентусиазъм. След като Samsung открито заявяват, че обмислят един HDTV с Google хардуер и софтуер телевизия изгражда в, Toshiba и Vizio сега казва, че фирмата планира да въведе тези нови продукти през януари CES 2011 . Въпреки че нито производителят ще бъде изтеглен в потвърждава тази най-малко с вътрешна информация, Toshiba американски GM, Джеф Барни, е цитиран да казва: "Google със сигурност е ключов партньор за нас в компютъра страна и най-вероятно ще бъде от ключово значение за нас по телевизията страна, както добре. " Как иначе може да Google функционира като ключов партньор телевизия, отколкото със своите уеб-телевизия, свързани опит ?

Toshiba и Vizio очаква да се присъедини към Google банда телевизия през януари първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти ноември, 2010 05:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Bloomberg | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар