четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Syte риза промени в дизайна IPAD-Запада версия, въвежда смартфон издание

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/syte-shirt-redesigns-ipad-toting-version-introduces-smartphone/:
Вижте, това не е смущаващо. Ние също се waltzing около масата за вечеря, IPAD Syte риза на , с прожекция от поклонници и Tofurkys наистина да "покажат нашия дух." Но какво да кажем за ликуващ сред нас, които не са на път да се по различни пътища с трудно спечелените миди, за да вземем една IPAD? Въведете риза Syte Smartphone. Подобно на оригинала, този изцяло черна риза е ръчна изработка в Сан Диего, но много разлика от оригинала, това е проектиран да пазят iPhone, Droid Невероятен телефон или каквото ви се случи в моя. Още по-добре, има цип торбичка отгоре, за да се предотврати кражбата, като и двете пейзаж и портрет сфера, които са надлежно оправдани. Екранът защитник все още приема пръст докосва, и това е така прах и водоустойчивост - нали знаете, в случай, ревнив колеги да решат да ти свалям, когато отказват да го премахнете, преди да излезете на сцената. Хит на източник връзка за ваш за $ 39.95. Сериозно, направете го. Никой не гледа.

Продължавам четене промени в дизайна Syte риза IPAD-Запада версия, въвежда смартфон издание

Syte риза промени в дизайна IPAD-Запада версия, въвежда смартфон издание първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти Ноември 2010 год 10:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Syte риза | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар