четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Pleco китайски речник iPhone ап сега обработка в реално време, преводи снимка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/pleco-chinese-dictionary-iphone-app-now-handling-real-time-image/:
Говорете за навременно. Ние сме били чака с месеци (със затаен дъх, може да добавите) за Pleco 2.2 най-накрая да удари на Apple App Store, и след като е с няколко дни бъгове стартира миналата седмица, ние можем най-накрая казват, че е вън и е готов да доминира всички китайски домашна работа сте били набързо отлагането на. В Pleco китайски речник в момента е достъпна в App Store на версия 2.2.1, с поддръжка както на цял вход на ръкописен текст и да живеят камера базирани разпознаване на текст. Имате един поглед на видеото миналото на почивката, ако все още сте любопитни за това какво този апартамент може да направи за вас, и не се колебайте да хвърля своя опит с него в коментарите по-долу. Ето надявайки се това е само първото от много езици Pleco реши да се справи - не че ние сме много по хвърлят на фини намеци.

Продължавам четене Pleco китайски речник iPhone ап сега обработка в реално време, преводи изображение

Pleco китайски речник iPhone ап сега обработка в реално време, преводи изображение първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти Ноември, 2010 година 20:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник качи | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар