четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Sony казва, че се търси нов президент да се облекчи натоварването Сър Хауърд

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/sony-said-to-be-looking-for-new-president-to-lighten-sir-howard/:
Сър Хауърд Стрингър е зает човек. В момента провеждането на председател, изпълнителен директор и председател заглавия на Sony, човекът, отговарящ за един от най-обширната империя в историята на необятността, което вероятно е защо на компанията сега казва, че се търси някой, който да го наследи на един от тези постове. е Bloomberg съобщават, че Sony е с вътрешни дискусии за назначаване на нов председател, с Каз Хирай и Хироши Yoshioka идентифицирани като имената на върха на купчината. Двамата в момента отговаря за обработката половината всяка от широк потребителите на Sony Electronics портфейл и това е забележително, че на японския гигант изглежда се търсят следващия си велик лидер от страна на хардуера на бизнеса. Ако това се спекулации носи плодове, очакваме следващият президент да замества Стрингър в краткосрочен план и евентуално да го наследи като най-банан, когато сегашният владетел решава да затвори му, сини като метличина вратовръзка.

Sony казва, че се търси нов президент да се облекчи натоварването Сър Хауърд първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти 11 2010 04:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Bloomberg | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар