четвъртък, 25 ноември 2010 г.

Nexus S в природата ни дава размазани репетиция Пищен

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/nexus-s-in-the-wild-gives-us-a-blurry-gingerbread-walkthrough/:
Старата поговорка "когато вали, тя лее" със сигурност се прилага с изтичане на информация - и за тази цел, на Nexus S ние видях аа няколко часа назад сега е включен и готов да ни даде по-отчайващо размазани преглед на Android 2.3 (която може би знаете по-добре като Пищен ). Разбира се, Ерик Шмид се е едно и също на сцената на Web 2.0 върха наскоро, но има една разлика: Schmidt няма да признае, че държеше Nexus S, няма да ни покаже всички UI ощипвам е пищен, и не би вземете китка от тъмно, ниско-качествени снимки и ги представя на XDA-разработчици. Там не е какво да се види тук, но можете да направите някои от иконите на нов дизайн, затъмнени на изчакване статус бара, изработен клавиатурата на телефона, както и на екран, където получава потвърждение, че тя наистина е Nexus S работи 2.3 ( Разбира се, този екран е невероятно лесно да фалшив, но ние ще го позволи в контекста на всички други визуални доказателства имаме става тук). За съжаление, тя все още изобщо не е ясно кога Nexus S всъщност стартира ... така че за сега, ние ще се колкото се може повече от тези с висока ISO галерии, както можем да получим.

Nexus S в природата ни дава размазани репетиция Пищен първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти Ноември, 2010 год. 14:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник XDA-фирми | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар