петък, 14 януари 2011 г.

Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

JFK библиотека стартира голямата Президентски онлайн архива

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oC-UDkXzvso/story01.htm:
Lucas123 пише "The JFK библиотека стартира за какво се обадите на най-големите президентските онлайн архив, възможност на обществото да 117TB на данни, свързани с Джон Ф. Кенеди председателство на четиригодишен проект цифровизирани множество аналогови материали, включително 200 хиляди страници документи;. 300 ролки на аудио касета, съдържащи повече от 1245 индивидуални записи на телефонни разговори, речи и срещите; 300 музейни артефакти, 72 ролки на филм;. и 1500 снимки, като младите хора все повече разчитат на интернет като основен източник за информация, тя е нашата надежда че онлайн архив на библиотеката ще позволи на едно ново поколение да научи за тази важна глава в американската история ", заяви Каролин Кенеди, съпругата на покойния Джон Кенеди-младши, който е под ръка при отварянето на архива."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




"Патриотичния акт" да се поднови, никой известия

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GNAAwJz-E_s/story01.htm:
Ponca Сити, We Love Вие пишете "Когато" Патриотичния акт "бе подписан за първи път през 2001 г., беше таксувани като временна мярка, продиктувана от форсмажорни обстоятелства, създадени от терористичната заплаха. Страхът от неговите противници беше, че изпълнителната власт, веднъж дадена, рядко се отказали. Сега проверителя съобщава, че на 05 януари, конгресмен Майк Роджърс (R-МВР) внесе закон, за да добавите още една година до най-бързо да се изтича, "Патриотичния акт", той да се удължи до февруари 2012 г., с преминаване вероятно да се случи след малко дебат или твърдение. Ако изтече, това ще бъде вторият път, когато администрацията на Обама е punted на предизборни обещания да победим прекомерни мерки за наблюдение, разрешени съгласно акт. разширяване през миналата година премина под заглавието на Medicare Плащане лекар реформа в закона. "Като се има предвид силно ограничения брой дни Конгресът заседава преди съществуващите срокове, както и факта, че Републиканската спонсор на законопроекта е само търсят още една година, мисля, че е безопасно да се прочете това като сигнализация споразумение другата страна на пътеката да издаване на разстояние за пореден път, "пише Julian Sanchez."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Нов супер-ограничена серия eBoy / Engadget ризи вече на разположение! (Актуализация: ПРОДАДЕНА!)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/new-super-limited-edition-eboy-engadget-shirts-now-available/:
Вие поискахте, и ние сме представени! За пореден път , Engadget си партнира с брилянтен eBoy да ви донесе супер-шикозен лимитирана серия фланелки, които ще уау и наслада семейството и приятелите си, така. Както виждате от картинката по-горе, нова риза е въз основа на нашите CES / читател Meetup графика, която е правил на кръга на сайта, с участието на почти всички от екипажа Engadget играеш с истински (и не чак толкова истински) технологии . В eBoy екипажа ни казва, това е техният най-тежки цвят риза, произвеждан някога (с 9 един процес), което е доста готин. Смятаме, че е хубав спътник на нашата CES 2011 покритие, и прави чудесно допълнение към модата плоча на гардероб има такива. Ризите се предлагат в малки, средни, големи и много големи и може да се вземе за $ 30US (плюс $ 10 доставка) - но наистина, може ли да се определи цена на изглеждате добре? Ако искате да поръчате, следват заедно след почивката и използваме фантазия PayPal търговия система за електронна. Също така, ние кораб в света!

Обновяване: За последен път имахме ризи, те се продават за около 30 минути. Ние имаме повече този път, но все още много малко количество. Ако искате една страна, ние предлагаме да получите по бързо.

Update 2: Много голям е разпродаден!

Update 3: Ние сме продадени на всичко! Ако не намерите вашия размер, може все още да съществуват някои да намерите на сайта eBoy - я вижте тук!

Продължавам четене Нов супер ограничен тираж eBoy / Engadget ризи вече на разположение! (Актуализация: ПРОДАДЕНА!)

Нов супер-ограничена серия eBoy / Engadget ризи вече на разположение! (Актуализация: OUT! ПРОДАДЕНА) първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти Януари, 2011 г. 13:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

App преглед: kijjaa! (Видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/app-review-kijjaa-video/:
Ние сме свикнали да виждат всички видове фънки базирани на движение, игри на смартфони, но тук е нещо малко по-различно: ретро-тематични десктоп 3D флаш игра, която използва вашия IOS устройство, акселерометър и жироскоп-базиран безжичен контролер. Целта на kijjaa! на е проста: просто си лети около кораба, свалят или избягване на врагове, и вземете допълнителен живот. Не се притеснявайте, няма съвети и трикове, съпътстващи този процес - всичко, което трябваше да направя, беше посещението kijjaa.com / въздух, и след това да копирате кода в IOS нашия апартамент да установи връзка чрез WiFi или 3G.

Няма по-сериозно предизвикателство в kijjaa -! Основава на приложението е описание на по качи, играта е проектиран със студенти и служители в съзнанието, така че е идеален за онези, които търсят забавление нещо кратко по време на кратки почивки. В момента бих казал, че най-трудната част се опитва да се укриват на призраци, които се показват случайно в кратък срок, но това, което наистина ядоса нас са от време на време контрол изостава, че показа дори през WiFi. И все пак, за промоционални цени 0.99 $ (спад от 70 процента цената приключва на 17 януари), тази игра е отишло по-далеч, отколкото повечето други игри има, и то само ще се оправят - вече в процес на подготовка са Game Center подкрепа, нови врагове, нови бонуси, и постижения. Надяваме се на разработчика ще хвърлят в някои по-саундтраци chiptune, както добре. Демо видео след почивката - това доста кара да искам това на Apple TV също, че не?

Галерия: App преглед: kijjaa!

Продължавам четене App преглед: kijjaa! (Видео)

App преглед: kijjaa! (Видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти Януари 2011 година 13:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

34 000-годишният организми Намерени Buried Alive

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OT35_o_TiZw/story01.htm:
студено фиорд пише "Един учен е направила странно и чудесно намери" Това е една история, която има всички атрибути на култ 1960 научно-фантастичен филм. Учените върна древни солни кристали, изкопани от дълбоко под Долината на смъртта, за научни изследвания на климата. В пенливи кристали са внимателно опаковани далеч, докато година по-късно, млад, неизвестен изследовател да вземе второто поглед към 34 000-годишният кристали и открива, затворен в нещо странно. Нещо ... жив. " Геоложкото общество на новия брой на Америка на GSA Днес е учебен хартия. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Android все Google Music синхронизиране в пищен?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/android-getting-google-music-sync-in-gingerbread/:
Google е бил подигравателен облак базирани музикални функции в Android тъй като I / O конференцията миналата година, и последните изтичане на преправен на първи страни Music ап показва, че мерките не се изпарят във въздуха. Ето най-новите хапка: GizmoFusion твърди, че този екран изстрел идва от устройство с пищен , ясно показва "Музика" като една от сметките конфигурирани в настройките за Android, което предполага, че системата ще бъде доста дълбоко интегрирани да синхронизирате песни също толкова ще си Twitter актуализации, си приятели, или си записи в календара. Имайте предвид, че ние не разполагат с никакви нови доказателства, този изстрел - и ние трябва да се вземат GizmoFusion "думата е, че това е пищен устройство - но ние сме се чудех дали може би това не е една от новите функции в че Android 2.4 изгради сме научили много за това напоследък.

[Благодаря, Брайън]

Android все Google Music синхронизиране в пищен? първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти Януари 2011 год. 14:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

BAE Systems разработва е-мастило камуфлаж за танкове и бойна зона електронни четци

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/bae-systems-develops-e-ink-camo-for-tanks-and-war-zone-e-readers/:

BAE Systems, отдавна знаят за неговото wargadgets , че слепи и обърквам , наскоро обяви, че тя се развива е-мастило камуфлаж система, която показва образи от страна на превозни средства, които да отразяват околната среда - и които се променят в реално време. Това е много подходящ за области като тези в Афганистан, където терена може да варира от пустинята обикновен стари бежово до оживен и динамичен зелено, и - при условие че не се разгражда в пустинята пясък - вероятно изглежда много по-убедително от боя за метал. (Ние също така се чудя, ако тази технология ще работи за коктейлни рокли.) Компанията се надява да има прототип в рамките на четири години, а от своя страна се надяваме да имаме войски от региона, в много по-малко време от това.

BAE Systems разработва е-мастило камуфлаж за танкове и военна зона електронни четци първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти Януари 2011 год 10:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Switched | източник "Телеграф" (Великобритания) | Изпрати | Коментари

Фед отива на лов за недоволните

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7FsyF3WMPRw/story01.htm:
snydeq пише "След изтичане на държава документ отдел, за да WikiLeaks може да има нещастен rousted от държавните институции" се нарежда "привилегирован вътрешни лица", благодарение на последните бележка от САЩ ОМВ иска агенциите да посочи своите стратегии за намаляване на вътрешна риск. "Това е вероятно, че федералните и държавни изпълнители доставчици също така ще намерите себе си в отговор на този списък с въпроси (PDF) и централен въпрос за предотвратяване на неупълномощено разкриване на чувствителни и секретните материали. В ключови точки на бележка, на ОМВ изисква информация за това дали организациите са измерването на "доверието" на своите служители и дали те използват психиатър или социолог за измерване на нещастието на служител като мярка за доверие. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Trend Micro председател казва Open Source риск за сигурността

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3pme5wHLrQ4/story01.htm:
dkd903 пише "Стив Чанг, председателят на Trend Micro, е ритна се спор с твърдението, че софтуерът с отворен код е по своята същност по-малко сигурна от затворен код. Когато говорим за сигурността на смартфони, Чанг заяви, че iPhone е по-сигурен от Android, тъй като е с отворен код платформа позволява на атакуващите научат повече за основните архитектура. " Това идва седмица, след Trend Micro пусна мобилни ап сигурност за Android.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Пейлин E-Mail хакерски Затворена против волята на съдията

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SNFbTWodIZM/story01.htm:
Ем Adespoton пише "Това е една история за компютърна сигурност, че в заглавията по целия свят, с участието на частни имейли от една жена, която би могла да стане вицепрезидент на САЩ. И сега, това е завършила с млад мъж, изпратен в федерален затвор, стотици километри от семейството си у дома. David C Kernell, на хакер, който разби в лична електронна поща на Сара Пейлин "Yahoo сметка, се отчита, че са били изпратени в затвора, въпреки препоръката на съдията, че не трябва да бъдат поставени зад решетките."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.