петък, 14 януари 2011 г.

DIY ArduSpider робот битки домашни любимци, бие други подаръци домашно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/diy-arduspider-robot-battles-household-pets-beats-other-homemad/:
Така че Коледа идва и дъщеря ви иска от вас да си изгради един робот, след като вижда вашата сграда, толкова много за себе си - какво ще правиш? Може да се изгради един сладък и прост робот, или бихте могли да направите това, което Хосе Хулио е и изграждане на нещо като Arduino базирани робот ArduSpider (от прякора на Сара), който вече го показвам на разстояние от на всеки да види. Както можете да видите във видеото след почивката, бота е в състояние да работи както самостоятелно, или да се контролира дистанционно, и да го опаковки изненадващо редица трикове, включително способността да се уморяват или скучно, а дори и някои основни гимнастически и акробатични умения . Интерес към изграждане на свой собствен? Можете да намерите всички подробности и кода, който трябва при източника връзката по-долу.

Продължавам четене DIY ArduSpider робот битки домашни любимци, бие други подаръци домашно

DIY ArduSpider робот битки домашни любимци, бие други подаръци домашно първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти януари 2011 година 02:50:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник DIY дрони | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар