петък, 14 януари 2011 г.

Nintendo 3DS може да получи 3D видео запис в бъдеще, Джеймс Камерън не подлежи на коментар

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/nintendo-3ds-could-get-3d-video-recording-in-the-future-james-c/:
Nintendo 3DS може да получи 3D актуализация за записване в бъдеще, Джеймс Камерън не подлежи на коментар
3D игри е очевидно голяма история на Nintendo 3DS , което ви позволява да получите дълбочина, без дори да се налага да пресичат очите ви. Въпреки това, 3D изображения, като също е хубаво нещо, че компанията е предоставила, добавяйки втора VGA камера на гърба, така че можете да вземете два пъти по-ниска резолюция изображения ги веднъж и слоя заедно. Въпреки това, Nintendo Сатору Ивата председател наскоро е посочено, че иска да направи по-добре, не потвърждава конкретни планове, но се казва в едно интервю: ". Аз мисля, че ще бъде забавно, ако ние сме в състояние да включват възможности за запис на видео с бъдещите обновявания" Знаеш ли какво мислите, че ще бъде забавно? А батерия, която издържа повече от осем часа .

Nintendo 3DS може да получи 3D видео запис в бъдеще, Джеймс Камерън не подлежи на коментар първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти Януари, 2011 година 09:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Joystiq | източник Nintendo | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар