петък, 14 януари 2011 г.

Google Наука панаир 2011 разполага големи имена, големи награди (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/google-science-fair-2011-boasts-big-names-big-prizes-video/:
Праха от сода за хляб и бюст на оцет, защото Google е хвърляне на природните науки . Точно така, на интернет гиганта, че отделихте време почитан традиция на набързо построени тийнейджърката научни експерименти онлайн. Участниците трябва да бъдат между 13 и 18 години и да изпратят своите проекти (на английски език) чрез Google Sites от 4 април. Щом проектите са в състав на реалния живот учителите ще избере 60 полуфиналисти. От там групата ще бъде сведен до група от 15 души, които ще присъстват на в-плът панаир на Google седалище в Маунтин Вю, Калифорния, през юли тази година. голямо събитие на съдиите Включи CERN е Ролф-Дитер Хойер, на Google Винт Сърф , и носител на Нобелова награда Kary Мълис. Голямата награда Победителите в трите възрастови групи ще получи $ 50000 стипендия, екскурзия до островите Галапагос, както и някои неща от LEGO и Scientific American. На втора мисъл, може би сода вулкан не е толкова добра идея. (Рубе Голдбърг, вдъхновени промо видео след като скочи.)

Продължавам четене Google Наука панаир 2011 разполага големи имена, големи награди (видео)

Google Наука панаир 2011 разполага големи имена, големи награди (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти януари 2011 год 04:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Slashdot | източник Наука Google панаир | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар