петък, 14 януари 2011 г.

BAE Systems разработва е-мастило камуфлаж за танкове и бойна зона електронни четци

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/bae-systems-develops-e-ink-camo-for-tanks-and-war-zone-e-readers/:

BAE Systems, отдавна знаят за неговото wargadgets , че слепи и обърквам , наскоро обяви, че тя се развива е-мастило камуфлаж система, която показва образи от страна на превозни средства, които да отразяват околната среда - и които се променят в реално време. Това е много подходящ за области като тези в Афганистан, където терена може да варира от пустинята обикновен стари бежово до оживен и динамичен зелено, и - при условие че не се разгражда в пустинята пясък - вероятно изглежда много по-убедително от боя за метал. (Ние също така се чудя, ако тази технология ще работи за коктейлни рокли.) Компанията се надява да има прототип в рамките на четири години, а от своя страна се надяваме да имаме войски от региона, в много по-малко време от това.

BAE Systems разработва е-мастило камуфлаж за танкове и военна зона електронни четци първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти Януари 2011 год 10:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Switched | източник "Телеграф" (Великобритания) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар