петък, 14 януари 2011 г.

Обещанието е SmartStor Zero NAS знаменца dumbs определени DLNA за IPAD (практически)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/promises-smartstor-zero-nas-streamer-dumbs-down-dlna-for-the-ip/:
CES 2011 може да бъде повече, но все още имаме няколко дий-пчелите на данни, за да получите чрез преди да се обадите го затваря. Един къс самородно злато на непубликувани славата е този SmartStor Zero NAS от Promise Technology. Сега държа ... просто защото това е DLNA 1.5 съвместим Network Attached устройство за съхранение на багаж, не означава, че това е сложен за използване. По дяволите, дори IOS потребителите могат да се присъединят към DLNA стрийминг и медии страна трансфер, въпреки че Apple е една от малкото големи производители липсва в алианса. Обещанието е нарочно dumbed по този специално 1TB или 2TB NAS за да бъдат подходящи за използване във всеки дом, където на "нулева конфигурация" съхраняването и медии знаменца е приоритет. Това е най-много домакинства, когато се замисля за това. Обещанието на Били Харисън ни даде репетиция от акцентите, включително демонстрация на свободния (за ограничен период от време) SmartStor Fusion поток ап работи на IPAD (а скоро и Android и Windows 7 Телефон устройства). В сравнение с много сияние DLNA, че сме виждали това е мъртъв лесен за използване и дори ни позволи да качване / сваляне на музика, видео и снимки от / до SmartStor Zero. Разбира се, други устройства, които поддържат собствени DLNA качване и изтегляне DLNA (като Droid X) ще работи с изваждането от кутията. Fusion поток "също подкрепя медиите мултитаскинг право в рамките на ап. Но хей, не се вземат думата си за него, гледане на законопроекта определя истината след почивката.

Продължавам четене обещание на SmartStor Zero NAS знаменца dumbs определени DLNA за IPAD (практически)

Обещанието е SmartStor Zero NAS знаменца dumbs определени DLNA за IPAD (практически) първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти януари 2011 година 10:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар