петък, 14 януари 2011 г.

Motorola Atrix удря 01 03, в съответствие с AT & T документ изтече?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/motorola-atrix-hitting-march-1st-according-to-atandt-document-lea/:
Motorola заяви, че фантастичен модулни двуядрени смартфони на Atrix 4G ще се появи през първото тримесечие на годината - и да го гледа като на устройството ще бъде в края на първото тримесечие, че както може разумно да се управлява. Съмнения за AT & T вътрешни документи, намерили своето място в ръцете на Android Централна, които определят една 01 март дата на пускане на телефона, както и посочва, pentaband радиочестоти, които могат да му помагат да се скитат в световен мащаб, но най-вероятно няма да играе добре с T-Mobile данни. И какво, моля кажете, е Atrix 4G? Ще трябва да приемем, че сте били, живеещи в една пещера по време на CES, ако трябва да питам, но ние сме повече от готови да ви отведе до бързината, с най-горещата точка на шоуто - просто кликнете на този , този и този .

[Благодаря ти, Ахмед А. ]

Motorola Atrix удря 01 март, в съответствие с AT & T документ изтече? първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти Януари, 2011 00:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista | източник Android централен | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар