петък, 14 януари 2011 г.

Intel главен изпълнителен директор Пол Отелини адреси ARM ход на Microsoft в началото на рекордни приходи съобщение

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/13/intel-ceo-paul-otellini-addresses-microsofts-arm-move-in-the-wa/:
Ние сме вид на привикване към Intel поставиха рекорд с печалбите си през тази година, и таван на разстояние си за 2010 г. с друг убиец тримесечие. С 11,5 милиарда щатски долара приходи, а общо 43,6 милиарда щатски долара за финансовата година (до 24% от миналата година), Intel е естествено представяли добре. Има опасност дебнат на хоризонта, обаче, с Microsoft обяви на CES, че следващата версия на Windows ще работят на ARM чипове , потенциално сложи край на дългогодишната x86 господстващо положение в работния плот пространство OS. Естествено, темата дойде в приходите разговор, и тук е главен изпълнителен директор на Intel Пол Отелини е уравновесен изявление по темата:
В плюс за Intel е, че тъй като те обединят своите операционни системи, сега имаме възможност за първи път, една страна, да има проектиран от надраскване, сензорен поддръжка за операционната система за таблетки, която работи на Intel, че не са днес, и от друга страна, ние имаме възможността да поставим най-ниска мощност на Intel процесори, който върви Windows 8 или по-следващото поколение на Windows, в телефони, защото това е една и съща операционна система комин. И аз гледам на това като главата възможност за нас.

В посока надолу, има потенциал, тъй като службата работи на тези продукти, за някои пълзене действия, които влизат в компютъра пространство. Аз съм скептично на това по две причини: първо, че пространството има различен набор от мощност и експлоатационни характеристики, където Intel е изключително добро, и второ, потребителите на тези машини се очаква наследство подкрепа за софтуер и периферни устройства, които трябва да се даде възможност на всички от нулата за тези устройства.
След внимателен анализ на гласа на Павел, ние не може да открие всяко нотки на паника и страх в него, и купуваме около 50 + процента от това, което той сваляне - много по-добре, отколкото очаквахме, честно казано. Това е много интересно, че той вижда новата версия на Windows е "проектиран от надраскване, сензорен поддръжка за операционната система за таблетки", а идеята за Windows Phone работи на редовни Windows е новина за нас - макар че тя със сигурност много смисъл в дългосрочен план (и може би Балмър е намекваше за това ). И все пак, Intel е точно толкова, колкото на по-неблагоприятно положение едно телефонно процесор ARM като момчетата са по-неблагоприятно положение на вземане на мощните процесори, PC, и когато става въпрос за наследство подкрепа, те ще бъдат най-малко на доста равни начала, когато става въпрос за А ", предназначени-от-нулата" таблетка OS. Без значение какво, Intel със сигурност е голяма пътна карта и един тон на пари в брой в момента, така че ние с нетърпение очакваме да справедливата борба на процесора от всички страни на монетата форм-фактор.

Intel главен изпълнителен директор Пол Отелини адреси ARM ход на Microsoft в началото на рекордни приходи обявяването първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти Януари 2011 година 20:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Intel приходите конферентен разговор , Intel приходите | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар