петък, 14 януари 2011 г.

Нов супер-ограничена серия eBoy / Engadget ризи вече на разположение! (Актуализация: ПРОДАДЕНА!)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/new-super-limited-edition-eboy-engadget-shirts-now-available/:
Вие поискахте, и ние сме представени! За пореден път , Engadget си партнира с брилянтен eBoy да ви донесе супер-шикозен лимитирана серия фланелки, които ще уау и наслада семейството и приятелите си, така. Както виждате от картинката по-горе, нова риза е въз основа на нашите CES / читател Meetup графика, която е правил на кръга на сайта, с участието на почти всички от екипажа Engadget играеш с истински (и не чак толкова истински) технологии . В eBoy екипажа ни казва, това е техният най-тежки цвят риза, произвеждан някога (с 9 един процес), което е доста готин. Смятаме, че е хубав спътник на нашата CES 2011 покритие, и прави чудесно допълнение към модата плоча на гардероб има такива. Ризите се предлагат в малки, средни, големи и много големи и може да се вземе за $ 30US (плюс $ 10 доставка) - но наистина, може ли да се определи цена на изглеждате добре? Ако искате да поръчате, следват заедно след почивката и използваме фантазия PayPal търговия система за електронна. Също така, ние кораб в света!

Обновяване: За последен път имахме ризи, те се продават за около 30 минути. Ние имаме повече този път, но все още много малко количество. Ако искате една страна, ние предлагаме да получите по бързо.

Update 2: Много голям е разпродаден!

Update 3: Ние сме продадени на всичко! Ако не намерите вашия размер, може все още да съществуват някои да намерите на сайта eBoy - я вижте тук!

Продължавам четене Нов супер ограничен тираж eBoy / Engadget ризи вече на разположение! (Актуализация: ПРОДАДЕНА!)

Нов супер-ограничена серия eBoy / Engadget ризи вече на разположение! (Актуализация: OUT! ПРОДАДЕНА) първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти Януари, 2011 г. 13:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар