петък, 14 януари 2011 г.

App преглед: kijjaa! (Видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/app-review-kijjaa-video/:
Ние сме свикнали да виждат всички видове фънки базирани на движение, игри на смартфони, но тук е нещо малко по-различно: ретро-тематични десктоп 3D флаш игра, която използва вашия IOS устройство, акселерометър и жироскоп-базиран безжичен контролер. Целта на kijjaa! на е проста: просто си лети около кораба, свалят или избягване на врагове, и вземете допълнителен живот. Не се притеснявайте, няма съвети и трикове, съпътстващи този процес - всичко, което трябваше да направя, беше посещението kijjaa.com / въздух, и след това да копирате кода в IOS нашия апартамент да установи връзка чрез WiFi или 3G.

Няма по-сериозно предизвикателство в kijjaa -! Основава на приложението е описание на по качи, играта е проектиран със студенти и служители в съзнанието, така че е идеален за онези, които търсят забавление нещо кратко по време на кратки почивки. В момента бих казал, че най-трудната част се опитва да се укриват на призраци, които се показват случайно в кратък срок, но това, което наистина ядоса нас са от време на време контрол изостава, че показа дори през WiFi. И все пак, за промоционални цени 0.99 $ (спад от 70 процента цената приключва на 17 януари), тази игра е отишло по-далеч, отколкото повечето други игри има, и то само ще се оправят - вече в процес на подготовка са Game Center подкрепа, нови врагове, нови бонуси, и постижения. Надяваме се на разработчика ще хвърлят в някои по-саундтраци chiptune, както добре. Демо видео след почивката - това доста кара да искам това на Apple TV също, че не?

Галерия: App преглед: kijjaa!

Продължавам четене App преглед: kijjaa! (Видео)

App преглед: kijjaa! (Видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти Януари 2011 година 13:40:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар