петък, 14 януари 2011 г.

Fujitsu представя Esprimo FH99/CM, той се хвали като първата в света очила без 3D десктоп

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/14/fujitsu-unveils-esprimo-fh99-cm-touts-it-as-the-worlds-first-g/:
След като Sharp е 10,6 очила без 3D дисплей през септември миналата година, си тръгнахме убеден, че паралакс бариера 3D технология е много далеч от готово за най-гледаното време, и след това стигнахме за бутилка аспирин. Демонстрации от Intel и Sony най-CES тази година се оказа обаче, че много може да промени в четири месеца, и се надяваме на зрението на Япония колектив, който на Fujitsu Esprimo FH99/CM настолен компютър следва тази тенденция. Причината е, че Fujitsu твърди, че е първият в света очила без "всичко в едно", и е планирано да започне в страната на 25 февруари с огромен $ 3,100 цена. Всички, тестото ще получи купувачи открит очи 23-инчов Full HD 3D дисплей, плюс най-на-на-ред функции, като Blu-ray диск с 3D Blu-Ray поддръжка, 2GHz Core i7 процесор, 4GB оперативна памет, един 2TB твърд диск, USB 3.0 и два порта. Няма нито дума дали компютърът ще се приземи в Щатите, но ако това не стане, Toshiba намекна, че може да запълни празнината, с очила без 3D PC на собствените си от края на 2011 година . И все пак не бих препоръчал затропаха си 3D очила, просто все още.

Fujitsu представя Esprimo FH99/CM, той се хвали като първият в света на 3D очила без компютъра първоначално се появи на Engadget на Чет, 14-ти Януари 2011 г. 07:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Крънч Gear | източник Fujitsu.jp | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар