вторник, 8 февруари 2011 г.

Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландската компания Nokia. Този път е ред на по-голям брат на С5-03 на Nokia C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Като операционна система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, който беше известен досега като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до поща и социални мрежи.

Някои приложения Гвоздеят на програмата на Nokia C5-03 са достъп до Nokia Music Store и Ovi Store, от който можете да си купите музика и приложения за телефони Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

Samsung вали книга самолети от космоса

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2ZdUE8wXgtw/Samsung-Rains-Paper-Airplanes-From-Space:
itwbennett пише "Бележка за Samsung: Ако искате да се докаже как вашият надежден SD карти с памет се, не под наем" водещ хартия в Обединеното кралство равнина професионални ", за да ви изгради 100 специални самолети хартия и след това определено не се използват гигантски хелий. балона, за да ги изпрати 122 503 фута в космоса. Защото, докато някои от самолети ще летят до Сидни и Бангалор, шансовете са, че всички пресата ще получите ще бъде за луд каскадьор и никой няма да си спомни нещо за SD карти. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


HTC Freestyle удари AT & T на 13 февруари за $ 100

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/htc-freestyle-hitting-atandt-on-february-13th-for-100/:
Той няма да се крадат всяка гръм от своите Inspire 4G голям брат - но ако търсите за HTC, че не се изпълнява Android или Windows 7 Телефон, изчакайте си е почти над AT & T на (макар че няма да жали никакви пари в този процес). В Freestyle беше обявено обратно на CES през миналия месец, е първото устройство в AT & на линия T да тече на Qualcomm Brew MP платформа функция на телефона, с 3.2-инчов дисплей, пълен HTML браузър, 3.2-мегапикселова камера, 3.5 мм жак за слушалки, микроб съвместимост до 32GB, и познат Sense UI опит пренесен от смартфони на HTC (и за първи път в Brew прикритието MP на Smart миналата година). Потърсете го на земята в магазините този смешен неделя, 13 февруари за $ 99.99 на договор, след $ 50 поща в отстъпка, като се има предвид, че Inspire се отнася и за една и съща цена, ние не мислим, че правим оближе смисъл, така че ние нямаше "т се изненадате, ако видите, че цената попадат малко през следващите няколко месеца. Следвайте почивка за пълната информация за медиите.

Продължавам четене HTC Freestyle удари AT & T на 13 февруари за $ 100

HTC Freestyle удари AT & T на 13 февруари за $ 100 първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми Фев. 2011 15:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

HTC мълния получава разопаковани от Wirefly, Verizon забавяне стартирането?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/htc-thunderbolt-gets-unboxed-by-wirefly-verizon-delays-launch/:
На трети страни мобилни дребно Wirefly току-що освободен от седем минути видео подробно описание на HTC Мълния е unboxing процедура със знаменити детайли, нещо, което е само в състояние да направи чакането за потенциалните купувачи още по-мъчителна. Говорейки за чакане, думата на улицата е, че телефонът може да се забави от слухове си по-рано, Ден започне Валентин; една зловеща снимка на екрана през по Droid Life казва, че "не ЕТА в този момент", факт потвърждава от Изваждането на Amazon на дата на пускане на продукта си мълния страницата. Нещо повече, в което съобщава своите unboxing, Wirefly само казва, че тя ще "започне продажбата на мълния скоро" без да предложи на датата - така че, да, всички признаци са насочени към един отворен забавяне тук. Да се надяваме, че остава в рамките на кратък границите на февруари, а? Следвайте почивка за пълното видео.

Продължавам четене HTC мълния получава разопаковани от Wirefly, Verizon забавяне стартирането?

HTC мълния получава разопаковани от Wirefly, Verizon забавяне стартирането? първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми Февруари, 2011 15:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink BGR | източник Droid Life , Wirefly | Изпрати | Коментари

Sigma стартира DP2x компактен цифров фотоапарат, пълен с Foveon X3 сензор

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/sigma-launches-dp2x-compact-digital-camera-complete-with-foveon/:
Имах чувството, че един нов сегмент на камери е бил въведен обратно в Photokina, и със сигурност изглежда като че Сигма в в надпреварата. След Fujifilm е фиксиран увеличение Finepix X100 и на Olympus ZUIKO оборудвани компактен прототип , Sigma е въвеждането на високия клас компактни от собствените си в DP2x. Този ръчен пистолет има огромен сензор в - в действителност, 14-мегапикселов Foveon X3 е подобен на тези, намерени в компанията (изцяло по-масивни) SD15 и SD1 DSLRs. Sigma твърденията на сензора тук е около 12x по-голям от това, което обикновено е в камера с такъв размер, което дава възможност за улавяне далеч по-богати цветове и голямо количество светлина. Фиксираната 24.2mm F2.8 обектив няма да се прави всяко приближаване, но тези, които обичат да човъркат могат да се възползват от вградените в ръчен режим и способността му да улови снимки в JPEG или RAW. Това е доста ясно, че филмът режим е на заден план - той ще влезе клипове на 320 х 240, което е достатъчно, за да ви накара да плача, когато мисля за това, което можеше и да е. Няма по стабилизация на изображението да се говори за, девет-точков автофокус система и ISO диапазон от 100 до 3200, с 1600 и 3200 само, когато се снима в RAW. Ще трябва да предоставят свой собствен SD / SDHC / SDXC карта, и си предположение е толкова добър, колкото нашия, когато става въпрос за цената / освобождаване.

Sigma стартира DP2x компактен цифров фотоапарат, пълен с Foveon X3 сензор първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми февруари 2011 год 14:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник DPReview | Изпрати | Коментари

Едва 39% Проклятието На компютрите си?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sXUu7JQ5vrs/Only-39-Curse-At-Their-Computers:
netbuzz пише "Това е, което искаме да вярваме, въз основа на анкета сред 14 284 лица, извършени от продавач сигурност Avira. Това проучване установи, че 39 процента от анкетираните прокълнат или крещеше на компютъра на глас." И без компютър е необходима за изчисляване на отражение. 61% от участниците в анкетата смятат себе си никога да не е след като произнесе вулгарно или вдигнаха глас в посока на неизправност машина за по-голямата част от нас действително притежавани от такива забележителни самостоятелно -контрол? Или може някои от тези респонденти стоиците се упражнява малко селективна памет? "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Plextor M2 линия на SSD дискове SATA III-опаковане на разположение сега

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/plextor-m2-line-of-sata-iii-packing-ssds-available-now/:
Току-що получихме съобщение от глоба хора в Plextor, че M2 серия SATA 6Gb / и SSD дискове (това видяхме вчера с европейските си наименование, m2s) са на разположение в момента в Щатите за покупка. Точно като старите си колеги свят, тези лоши момчета рок Marvell 88SS9174 контролер и разполагат последователно четене ставки до 480 Mb / сек и последователно пиша скорост до 330MB / s. В наличност в момента в 64GB, 128GB, 256GB и капацитет за $ 180, $ 330 и $ 700 съответно. PR след почивката.

Продължавам четене Plextor M2 линия на III-опаковане SSD дискове SATA разположение сега

Plextor M2 линия на III-опаковане SSD дискове SATA разположение сега първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми февруари 2011 год 14:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

САЩ търси право на вето над Ню ДПН

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qCWj_yb-QuE/US-Seeks-Veto-Powers-Over-New-TLDs:
suraj.sun пише "Администрацията на Обама е тихо търси правата за това и други правителства да наложи вето на бъдещата най-високо ниво домейн имена, ход, който повдига въпроси за свободата на изразяване, на националния суверенитет, както и ролята на държавите при оформянето на бъдещето на Интернет. Залогът е кой ще има правомощия по отношение на следващата вълна на наставки за допълване на преподобния. COM,. ORG, и. мрежа. Най-малко 115 предложения се очаква през тази година, включително. кола,. здравето. Ню Йорк. филм , и. Мрежата, както и процеса на кандидатстване може да бъде завършен по време на среща в Сан Франциско през следващия месец. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Westone ES5 обичай в ушите след преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/westone-es5-custom-in-ear-monitors-review/:
Ако сте в най-качествено аудио уреди и особено на специални решения, вероятно сте чували за една компания, наречена Westone. В експлоатация от 1959 г., дружеството има десетилетен опит занаяти в ушите слушалки и аудио оборудване, и тя не изглежда така, сякаш спира по всяко време скоро. Имахме шанс да се ушите ни монолитен назад към CES за да можем да се провери най-на-на-ред модел на компанията, на ES5, а сега сме имали някои правилното време да ги подлагат на крачка и да видим дали те живеят до Hype - началник миналото почивка за гнидав пясъчен.

Продължавам четене Westone ES5 обичай в ушите след преглед

Westone ES5 поръчка ухото монитори в прегледа първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми февруари 2011 г. 13:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Verizon е LG революция в подкрепа на глас по средата на LTE-годишен

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/verizons-lg-revolution-to-support-voice-over-lte-mid-year/:
Verizon (както и повечето оператори) е до този момент са сдържани по отношение на плановете си за пускане в действие на гласови обаждания услуги на LTE мрежата си , отчасти защото гласът и не е основна услуга на LTE - всичко е просто разглеждат като данни, което означава превозвачи необходимо да обмислят възможностите си и да реши как (и кога), за да добавите глас в микса. Ние бихме придобили неясни впечатление от Verizon на LTE по случай стартирането в края на миналата година, че 4G глас не е бил в компанията на 2011 планове, но се оказва, че не е вярно: те сега съм излязъл да каже, че LG революция - обяви на CES през миналия месец - ще бъде първото VOLTE Verizon е устройство, когато то стартира в средата на годината. Естествено, че ще отстъпят глас CDMA, когато сте навън на LTE гама, но тази мярка ще представлява първото бебе на превозвача стъпка в 4G царство глас, тя ще предлага по-висока качество на звука, отколкото сте свикнали с традиционните клетъчни и стационарни разговори (подобно на HD Voice , си представяме), който ще бъде един от продажните си точки, когато той стартира. Всеки показател е, че това ще бъде glacially бавен преход - това ще отнеме години за телефони в подкрепа на стандарта в широк мащаб и LTE стъпки за разширяване на национално ниво, да не говорим за по-превозвач съвместимост повикване - но това е голяма стъпка все пак . Вижте още новини за това на MWC през следващата седмица.

[Благодаря, Рави]

Verizon е LG революция в подкрепа на глас през LTE средата на годината първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми Февруари 2011 год 13:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Си Ен Ен | Изпрати | Коментари

Балмър се превръща в отрепки за спасение

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xcWQHQJpgI8/Ballmer-Turns-To-Geeks-For-Salvation:
jfruhlinger пише "Една от критиките на Microsoft Стив Балмър като главен изпълнителен директор е, че като човек, който дойде чрез продажба, той наистина не получите това, което работи иновативна технологична компания, е на път с компанията започва борда на въпрос неговото изпълнение -. той не си получи бонус през миналата година заради провал Кин, например - изглежда, че Балмър планира да инсталира инженерите по високите места да се превърне компанията около ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Dell обещава 10-инчов Windows 7 таблетки по-късно тази година

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/dell-promises-a-10-inch-windows-7-tablet-later-this-year/:
Ние имаме много малко информация тук, но на Dell обяви, че това е планира да донесе 10-инчов Windows 7 таблетки на пазара по-късно тази година. Според съобщение за пресата, ще бъдат насочени към търговски предприятия и пазари. Звучи ли ви познато ? Да, това звучи като HP Slate в процес на изграждане, но нека се надяваме, че това е по-бързо и се придържа към своите морски график . Ние имаме никакви други подробности за сега, но ние се надяваме да се копае по-скоро към "Dell означава бизнес" събитие , което трябва да се започне всеки момент. Очаквайте повече информация ...

Забележка: Снимките по-горе са били изтеглени от страна на Dell за Win 7 таблетка (пълна представа за прекрасната PowerPoint след почивката) - ние сме се предполага, че е това, което хардуер ще изглежда така, но ние се опитваме да се докопаме някои по-добри снимки.

Продължи четене Dell обещава 10-инчов Windows 7 таблетки по-късно тази година

Dell обещава 10-инчов Windows 7 таблетки по-късно тази година, първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми 2, 2011 13:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Dell разширява бизнес линия с нови географски ширини, OptiPlex настолни компютри, работни станции и Precision

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/dell-expands-business-lineup-with-new-latitudes-optiplex-deskto/:
Нека не забравяме, Dell е основен играч предприятие, и днес камион с нови съобщения хардуер трябва да продължи да втвърди това понятие в мозъка ви въпрос. Има 24 нови "решения за бизнеса" от всички, но да рисува по-широка картина ... много лаптопи и настолни компютри. На мобилния фронт, Latitude E5000 серия (E5420 и E5520 за бюджета-съзнателно професионални, започват от $ 859) и "търговия с пресечена серия E6000 (E6220, E6320, E6420 и E6520 ATG) се похвали на 2-ро поколение на Intel Core кораби, гръб клавиатура, и "Latitude обединяване" през 26 модели. Мобилността не е грижа? Нова OptiPlex настолни компютри (990, 790, и 390; започва от $ 650) има VPRO Intel процесор и малки стъпки. В T1600 Precision работни станции, което е второто поколение Intel Core / Xeon процесори и AMD / NVIDIA графика, започва от $ 840. възбуди интереси? Ние знаем, ние сме специфичността на много по-бизнес-у подробности, така че ако сте склонни да научите повече, съобщение за пресата след почивката.

Продължи четене Dell разширява бизнес линия с нови географски ширини, OptiPlex настолни компютри, работни станции и Precision

Dell разширява бизнес линия с нови географски ширини, настолни компютри OptiPlex, Precision работни станции и първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми февруари, 2011 година 13:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Визуализира: KIRFers рай

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/visualized-kirfers-paradise/:
Визуализира: KIRFers рай
LA любителите на неща, които го държа на реалното менте , намирането на следващата си изкопирана може да е малко по-трудно от очакваното. В Лос Анджелис полицията просто отпадна складове пълни с елиминации компромиси, такива неща GiPhones , iPhoncs , PNPs и акото . Между всички тия боклуци, около $ 10 милиона долара, две пичове са били открити и арестувани - двама пичове, които са регистри, които съдържат повече от $ 7 млн. печалба. Изглежда KIRFing плаща, за известно време поне.

Визуализира: KIRFers рай първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми февруари 2011 година 12:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SlashGear | източник Култ към Mac | Изпрати | Коментари

IDC казва 100.9M смартфоните, продавани в четвъртото тримесечие, персонални компютри по продажби за първи път

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/idc-says-100-9m-smartphones-sold-in-fourth-quarter-pcs-outsold/:
В случай, че е имал продължителен съмнение, че смартфон е новият персонален компютър, просто приемете един поглед на IDC за нови продажби в световен мащаб номера смартфон за четвъртото тримесечие на 2010 г., когато научава, че някои 100,9 милиона единици, са били изтласкани в тримесечен период - - до невероятните 87,9% на годишна база. Тази цифра се сравни с 92,1 милиона компютри продадени през същия период , които, макар и рекорд за PC индустрията, остава в пръст на стратосферата води на смартфон. С това се поставя много първото тримесечие в историята, че смартфоните са по продажби традиционните компютри - и като се има предвид, че и двете траектории индустрии се намирате, ние ще се изненадате, ако някога флип на флопа отново. Ако не друго, IDC и други фирми анализ може да се наложи да се актуализира номенклатурата в докладите си в рамките на няколко години, ако (или когато) сближаване платформи като Atrix 4G с лаптоп началото Dock да получи сцепление. Разбира се, за Бил Гейтс и други, тази технологична кръстосано опрашване не е изненадващо - и наистина, кой може да спори с преносим компютър, който е сила за опаковане?

IDC казва 100.9M смартфоните, продавани в четвъртото тримесечие, персонални компютри по продажби за първи път първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми февруари, 2011 год. 12:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink ReadWriteWeb | източник IDC | Изпрати | Коментари