вторник, 8 февруари 2011 г.

Dell резки стане с клетъчна SDK пристанище, започва да изглежда като истински таблетка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/dell-streak-gets-honeycomb-sdk-port-finally-looks-like-a-real-t/:
Dell винаги ни каза, резки е таблетка, а не по телефона, така че има смисъл да се види Android най-новата версия, таблетка за ползване пчелна пита , пренесли през инчов да си 5-шисти. Както обикновено с тези сгради, ние сме все още на много ранен етап, с симпатяга, отговорни за рана като отбелязва, че "никакъв начин не е толкова близо до освобождаване", но тя все още е доста вълнуващо да се види, че чисто нов интерфейс освежава запознат парчета от комплекта. И хей, не е като на Dell се ще бъде предоставяне на Android 3.0 в скоро време, нали? Кликнете върху връзката източник да пазят себе си актуализиран за това как тази общност пристанище прогресира.

[Благодаря, Крис]

Dell резки стане с клетъчна SDK пристанище, започва да изглежда като истински таблетка първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми Февруари, 2011 година 04:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник MoDaCo | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар