вторник, 8 февруари 2011 г.

Sony пресата спецификации за E-планина лещи, отчаяно иска да изгради някои

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/sony-releases-specifications-for-e-mount-lenses-desperately-wan/:
Sony пресата спецификации за E-планина лещи, desparately иска да изгради някои
Някои стандарти взаимозаменяеми лещи са били около продължение на векове. Други обаче са доста по-модерни, които били и E на Sony за монтиране на определено попада в последната категория. Виждали сме го удари HD видеокамери , както и Nex-3 и Nex-5 компактни, но засега най-голям избор на обективи сме виждали дойде с любезното съдействие на един прост адаптер . Sony иска това да се промени, за освобождаване на "основни" спецификации за E-монтирането му система взаимозаменяеми лещи и това безплатно, ход, който обектив Carl Zeiss производители като Sigma и разполага с всички възхваляват - макар никой отиде толкова далеч, че да казват "г действително започнете да печелите този аромат на стъкло. О, и на характеристики за Nex-5 визьор Lego ? И все пак напълно безплатно.

Продължавам четене Sony пресата спецификации за E-планина лещи, отчаяно иска да изгради някои

Sony пресата спецификации за E-планина лещи, отчаяно иска да изгради някои първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми Февруари, 2011 09:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар