вторник, 8 февруари 2011 г.

LG Г-Slate обработени на видео, прилича на гигантски Optimus 2X

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/lg-g-slate-handled-on-video-looks-like-a-giant-optimus-2x/:
В чудеса може да намерите в YouTube , а? LG G-Slate (да се знае, тъй като Optimus Pad извън САЩ) направи още един вид на видео хранилище на Google, този път ни даде един вихър да покаже своите тънки тялото и пристанището и разположение говорител. Интегрираният 3D камери също така да получите демо версия, както можете да видите по-горе, въпреки че ние сме много по-развълнувани да бъде в състояние да произвеждат 1080p видео с това устройство, благодарение на Tegra 2 SOC е изградена. Неговата смартфон приятел на Optimus 2X достави много гладко продукция и ние не виждам никаква причина, поради която на Г-Slate трябва да направи по-лоши. Направете своя път покрай почивка за всички интимни действия видео.

[Благодаря, KC]

Продължавам четене LG Г-Slate обработени на видео, прилича на гигантски Optimus 2X

LG Г-Slate обработени на видео, прилича на гигантски 2X Optimus първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми Февруари 2011 год 03:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар