вторник, 8 февруари 2011 г.

iControlPad най-накрая на разположение за поръчка, доставка през следващата седмица

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/icontrolpad-finally-available-for-order-shipping-next-week/:
iControlPad най-накрая на разположение за целите, телефон геймърите най-накрая получи физически контрол
В iControlPad не е флирт с vaporware статут за дълго толкова по Duke Nukem Forever, но със сигурност достатъчно дълго, за да ни накара да се чудя, ако бяхме някога да можете да го използвате, за да сритаме няколко задника по време на игра, преди да избяга от дъвка. Ние сме били tantalized от това по-рано iPhone изключителни адаптер, тъй като още през 2008 , когато той щеше да бъде обикновен случай с конектор лапад, които ще ви позволи да контролирате тези емулатори с по-голяма лекота. Това е нараснала значително, тъй като след това, най-новата версия показани по-горе - на последната версия, тъй като това се случва. Това е вече на разположение за целите на цена от $ 74,99, и ние сме щастливи да кажем, че принудително кацане на вода, че док конектор и излизане на Bluetooth има широка подкрепа и покрай iDevice тълпата, включително и неща като Motorola Blackflip , Blackberry Touch , както и на вече класически G1 . Въпреки това, ние не сме казали на всички игри и емулатори ще работи с нещо, така че си пробег може да варира. Първите устройства кораб през следващата седмица, така че се с щракване.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

iControlPad най-накрая на разположение за поръчка, доставка следващата седмица, първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми февруари 2011 г. 10:27:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник iControlPad | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар