вторник, 8 февруари 2011 г.

Sega Genesis CDX сега преносими благодарение на Бен По дяволите (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/sega-genesis-cdx-now-portable-thanks-to-ben-heck-video/:
Не е Бил Пакстън Pinball , но Бен дяволите е преносим Sega Genesis CDX със сигурност е там от гледна точка на излишни модове за игри. По дяволите посочва, много от конзолата игри са "FMV глупости", но, както и повечето системи за игри, от 1994 г., освободен CDX имаше ревностните поддръжници. За тези от вас, които отговарят на описанието, дяволът е комбиниран на CD диск и дънната платка от старата CDX с нарязан шест бутона контролер Genesis, стара батерия камерата, и с четири-инчов LCD екран, за да ви донесе обемисти, но преносими конзола. Сега можете да се насладите на игра на Снатчър в пералнята, докато вашият Sonic на таралеж Underoos хит на центрофугиране. Вижте видеото след скока.

Продължавам четене Sega Genesis CDX сега преносими благодарение на Бен По дяволите (видео)

Sega Genesis CDX сега преносими благодарение на Бен По дяволите (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми 2, 2011 08:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Бен дяволите | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар