вторник, 8 февруари 2011 г.

Huawei IDEOS X3 и IDEOS S7 Slim таблетка разкри на път да започне MWC

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/huawei-ideos-x3-and-ideos-s7-slim-tablet-revealed-en-route-to-mw/:
Huawei, компанията, чието име се римува с типичната реакция на " кои са те ", е качил няколко снимки за да си страница Flickr подигравателен нов хардуер, пътуващи за тази година Mobile World Congress. Първо е IDEOS X3, един телефон Android пръв поглед, определени да предоставят по-бюджетно ориентирани капитан семейството на X5 . Той има две камери, една на предния и един на гърба, три Android бутони, както и най-малко четири различни цветови варианта (червен, син, сребрист и черен цвят). Събитието Барселона ще се присъедини от IDEOS S7 таблетка Slim, и във водене на мобилната операционна система на Google, въпреки че познанията ни за това устройство не обхваща всички по-далеч от него като отбелязва също има пред-пред камера. Вижте я след почивката.

Продължавам четене Huawei IDEOS X3 и IDEOS S7 Slim таблетка разкри на път да започне MWC

Huawei IDEOS X3 и IDEOS S7 Slim таблетка разкри на път да започне MWC първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми Февруари 2011 година 08:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Mobile България | източник HuaweiDevice (Flickr) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар