вторник, 8 февруари 2011 г.

Last.fm радио ап отива "премия" за дома и мобилни устройства, уеб и десктоп приложения са свободни

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/last-fm-radio-app-goes-premium-on-home-and-mobile-devices-web/:
Last.fm е решила да ощипвам му принос за ап отпред, където сега е въвеждането на ново изискване абонамент за повечето мобилни и вътрешни устройства за развлечение. От сега нататък, ще трябва да плащат за привилегията да стрийминг на музика чрез софтуера на компанията на устройства като iPhone и Squeezebox, въпреки че ударът е добре тапицирана от новината, че там няма да има реклами, за да се разрежда си фонетична удоволствие. Windows 7 Телефон няма да бъде предмет на нова такса за остатъка от 2011 г. в САЩ и Великобритания, а Sonos устройства ще продължат да поток свободно, докато през това лято, но в крайна сметка изглежда, че всички тези приложения ще струва малко пари да използвате. А "малко" е оперативна дума тук, тъй като Last.fm иска само за $ 3 / 3 € / £ 3 на месец. Ако наистина не могат да преглътнат на разходи, обаче, просто поток чрез интернет или прилагането компютъра ... Вие стипца.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Last.fm радио ап отива "премия" за дома и мобилни устройства, уеб и десктоп приложения са свободни първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми февруари, 2011 година 06:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Last.fm | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар