вторник, 8 февруари 2011 г.

качи спасение: Римокатолическата църква одобрява Изповед ап

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/itunes-salvation-roman-catholic-church-approves-confession-app/:
Римокатолическата църква одобрява Изповед апартамент, спасение на разположение на качи
Вие сте грешник? Не се притеснявайте, има един апартамент, за това. Римокатолическата църква е одобрила последните качи допълнение нарича изповед, една $ 1.99 апартамент, че самата сметка, както "перфектното помощ за всеки каещ се." Както можете да видите по-горе, тя ви позволява да изберете заповед и ядосвам всичките си грехове, поддържане на актуален списък да донесат в конфесионални със себе си - нещо като анти-Ред, ако щете. Не може да се намерят конкретните ви грешка? Няма проблем! Вие сте в състояние да добавите свои собствени, потребителски подъл дела, попълване на тези празноти авторите на апартамент е не мисля, че някой ще запълни. Сега всички се нуждае е случаен избор на греха тръскайте телефона веднага да получи нечестивите предложение. Това със сигурност може да направи скучно нощувки четвъртък в общежитието малко по-вълнуващо.

качи спасение: Римокатолическата църква одобрява Изповед ап първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми февруари 2011 год 07:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink BBC News | източник Изповед: А Римокатолическата App (качи) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар