вторник, 8 февруари 2011 г.

HTC мълния получава разопаковани от Wirefly, Verizon забавяне стартирането?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/htc-thunderbolt-gets-unboxed-by-wirefly-verizon-delays-launch/:
На трети страни мобилни дребно Wirefly току-що освободен от седем минути видео подробно описание на HTC Мълния е unboxing процедура със знаменити детайли, нещо, което е само в състояние да направи чакането за потенциалните купувачи още по-мъчителна. Говорейки за чакане, думата на улицата е, че телефонът може да се забави от слухове си по-рано, Ден започне Валентин; една зловеща снимка на екрана през по Droid Life казва, че "не ЕТА в този момент", факт потвърждава от Изваждането на Amazon на дата на пускане на продукта си мълния страницата. Нещо повече, в което съобщава своите unboxing, Wirefly само казва, че тя ще "започне продажбата на мълния скоро" без да предложи на датата - така че, да, всички признаци са насочени към един отворен забавяне тук. Да се надяваме, че остава в рамките на кратък границите на февруари, а? Следвайте почивка за пълното видео.

Продължавам четене HTC мълния получава разопаковани от Wirefly, Verizon забавяне стартирането?

HTC мълния получава разопаковани от Wirefly, Verizon забавяне стартирането? първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми Февруари, 2011 15:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink BGR | източник Droid Life , Wirefly | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар