вторник, 8 февруари 2011 г.

Verizon е LG революция в подкрепа на глас по средата на LTE-годишен

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/verizons-lg-revolution-to-support-voice-over-lte-mid-year/:
Verizon (както и повечето оператори) е до този момент са сдържани по отношение на плановете си за пускане в действие на гласови обаждания услуги на LTE мрежата си , отчасти защото гласът и не е основна услуга на LTE - всичко е просто разглеждат като данни, което означава превозвачи необходимо да обмислят възможностите си и да реши как (и кога), за да добавите глас в микса. Ние бихме придобили неясни впечатление от Verizon на LTE по случай стартирането в края на миналата година, че 4G глас не е бил в компанията на 2011 планове, но се оказва, че не е вярно: те сега съм излязъл да каже, че LG революция - обяви на CES през миналия месец - ще бъде първото VOLTE Verizon е устройство, когато то стартира в средата на годината. Естествено, че ще отстъпят глас CDMA, когато сте навън на LTE гама, но тази мярка ще представлява първото бебе на превозвача стъпка в 4G царство глас, тя ще предлага по-висока качество на звука, отколкото сте свикнали с традиционните клетъчни и стационарни разговори (подобно на HD Voice , си представяме), който ще бъде един от продажните си точки, когато той стартира. Всеки показател е, че това ще бъде glacially бавен преход - това ще отнеме години за телефони в подкрепа на стандарта в широк мащаб и LTE стъпки за разширяване на национално ниво, да не говорим за по-превозвач съвместимост повикване - но това е голяма стъпка все пак . Вижте още новини за това на MWC през следващата седмица.

[Благодаря, Рави]

Verizon е LG революция в подкрепа на глас през LTE средата на годината първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми Февруари 2011 год 13:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Си Ен Ен | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар