вторник, 8 февруари 2011 г.

Teleca работи по Android платформа за SiriusXM, което позволява по-Stern на повече устройства

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/teleca-working-on-android-platform-for-siriusxm-more-stern-on-m/:
Teleca работи по Android платформа за SiriusXM, Google ще сателитно радио? Данните са за съжаление на този един тънък, но ние имаме дума, която сателитно радио електростанция SiriusXM ще Android за поне някои от бъдещите си мобилни предложения. Teleca, компания, която работи до голяма степен зад кулисите разработване на софтуер за големи компании в областта на мобилните и автомобилни пространства, е peeking глава от по края на завесата, за да обяви нова платформа за SiriusXM на базата на Android. Тя ще даде възможност на поддръжка за устройства, предназначени за джоба, табла, както и центрове за домашно забавление. За съжаление, ние не може да получи всеки, за да ни кажете нещо повече за тези устройства, включително дали е SiriusXM се търси да се освободи нов хардуер или просто да поддържа повече съществуващи решения, такива неща на Ford AppLink и мини Connected . Като се има предвид успеха на Пандора е намерен на този фронт може би ще сложим пари за него, а може би ще разбера кой е по-сигурния залог на Mobile World Congress следващата седмица.

Продължавам четене Teleca работи по Android платформа за SiriusXM, което позволява по-Stern на повече устройства

Teleca работи по Android платформа за SiriusXM, което позволява по-Stern на повече устройства първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми февруари, 2011 г 08:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар