вторник, 8 февруари 2011 г.

Nissan гръб на разстояние 2011 Leaf доставка обещания, очаква "няколко стотин" при продажбата през февруари

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/nissan-backs-off-2011-delivery-promises-expects-a-few-hundred/:
Nissan гръб на разстояние 2011 доставка обещания, очаква "няколко стотин" при продажбата през февруари Лоша новина за любителите на листа. Обратно през декември Nissan представител Тим Галахър каза "До края на лятото, нашата цел е да имаме всички в колата си." Това би означавало 20 000-те Лийфс изпратени преди листа ще започнат да падат от дърветата, но сега Nissan Северна Америка е старши вицепрезидент по продажбите и маркетинга Брайън Каролин смята, че ние дори няма да види, че много до следващата година. "Мисля, че 20 000 ще бъде твърде висока", каза той, позовавайки се на общи доставки за 2011. "Просто трябва да се направи тази стартирането абсолютно перфектно. Това не е номера игра." Всъщност не е, това е очаквано игра, и колко по-ниска може да отиде?

Nissan гръб на разстояние 2011 Leaf доставка обещания, очаква "няколко стотин" при продажбата през февруари първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми Фев 2011 11:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink GM-Volt | източник The Detroit News | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар