вторник, 8 февруари 2011 г.

SWIGZ електрически мотор с вътрешно горене състезания висшия конкуренция, предимно (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/swigz-electric-racing-bike-bests-internal-combustion-competition/:
Направете място, Brammo , MotoCzysz и мисията Motors , има нов мотоциклет от чип Йейтс и SWIGZ Pro Racing иска да се присъедини към електрически дву-колесни състезания елит. Моторът се прави всичко възможно да ускори разпадането на ICE с 194hp мотор DC (50 + к.с. повече от своите братя EV), сваляне 295 фута-паунда въртящ момент, който я е извършил на второ и трето място завършва с газ захранва конкуренцията в тежка категория WERA Близнаци Superstock и Супербайк състезания на Auto Club Speedway в Калифорния на 9 януари. Освен това на борда е първата по рода си предните колела KERS система, която да зарежда батериите на път да даде на моторни сок той трябва да се удари състезателни скорости до 158 mph. За тези, които искат да притежават такова инженерно чудо, имайте сънища, като г-н Йейтс членки на мотора е техническа покажат, че не е предназначена за производство. Въпреки това, патенти за KERS технологията и на плана е да я лицензира навън - така gearheads може да има подобни наем в крайна сметка - за не толкова незначителна сума, ние да си представите. Виж наем в действие след почивката.

Продължавам четене SWIGZ електрически мотор с вътрешно горене състезания висшия конкуренция, предимно (видео)

SWIGZ електрически мотор с вътрешно горене състезания висшия конкуренция, предимно (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми февруари 2011 год. 09:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Ад за кожа | източник SWIGZ.COM Pro Racing | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар