вторник, 8 февруари 2011 г.

Dell обещава 10-инчов Windows 7 таблетки по-късно тази година

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/08/dell-promises-a-10-inch-windows-7-tablet-later-this-year/:
Ние имаме много малко информация тук, но на Dell обяви, че това е планира да донесе 10-инчов Windows 7 таблетки на пазара по-късно тази година. Според съобщение за пресата, ще бъдат насочени към търговски предприятия и пазари. Звучи ли ви познато ? Да, това звучи като HP Slate в процес на изграждане, но нека се надяваме, че това е по-бързо и се придържа към своите морски график . Ние имаме никакви други подробности за сега, но ние се надяваме да се копае по-скоро към "Dell означава бизнес" събитие , което трябва да се започне всеки момент. Очаквайте повече информация ...

Забележка: Снимките по-горе са били изтеглени от страна на Dell за Win 7 таблетка (пълна представа за прекрасната PowerPoint след почивката) - ние сме се предполага, че е това, което хардуер ще изглежда така, но ние се опитваме да се докопаме някои по-добри снимки.

Продължи четене Dell обещава 10-инчов Windows 7 таблетки по-късно тази година

Dell обещава 10-инчов Windows 7 таблетки по-късно тази година, първоначално се появи на Engadget на Вто, 8-ми 2, 2011 13:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар