вторник, 10 май 2011 г.

Екран осетљив на додир прототип доноси лажне инсеката у живот са тактилним сензацијама (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/10/touchscreen-prototype-brings-fake-insects-to-life-with-tactile-s/:
Лабораторија, која нас је све научио да се поново љубав преко љубљење машина се вратила, и овог пута, срећом, то је добила ум на друге ствари. Кајимото лабораторије у Токију Универзитета у Електро-комуникације приказао прототип за екран осетљив на додир способан преношења тактилне информације као што је локација на екрану икона на длан корисника, док је слој гела позициониран иза екрана помаже да у складу са обликом сензација- пријем руку. Оно што би таква употреба технологија служи? Па, сигурно има доста потенцијала овде - Узмимо, на пример, корисници са оштећеним видом, који не би иначе пуно информација од екрана осетљивих на додир. Мање племенити пример је понуђен од стране представника из лабораторије у форми игра у којој корисник може да осећа мрави пузи на његову или њену руку. Застрашујуће, и надам се није компатибилан са претходним проналаском лабораторије. Видео екран после паузе.

Наставити читање екран осетљив на додир прототип доноси лажне инсеката у живот са тактилним сензацијама (видео)

Екран осетљив на додир прототип доноси лажне инсеката у живот са тактилним сензацијама (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 10. мај 2011 15:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ДигИнфо | Соурце Кајимото лабораторије | Емаил тхис | Цомментс

Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Јабука Разматра ИОС приватности пред Конгресом

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kWKCL2kWmzA/Apple-Discusses-iOS-Privacy-Issues-Before-Congress:
Анонимни читалац пише: "Раније данас, Аппле-ов потпредседник за софтвер технологија, Гај Л 'Бад' Триббле појавио пре Конгреса расправу о мобилним приватности за решавање забринутости да су први пут доведени у први план после контроверзе" локацију за праћење 'који су се појавили неколико недеља. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле Покретање музичку услугу без етикете

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bJaxEgnhHHY/Google-Launching-Music-Service-Without-Labels:
фисдт пише "Гоогле Инц је подешен за покретање онлајн музички сервис који омогућава корисницима ормар за чување и приступ њихове песме где год да су, као један покренула Амазон.цом доо у марту, а као што је Амазон цлоуд диск плејер,. музичку услугу Гоогле се уводи у уторак, без икакве претходне дозволе бави великим музичке етикете, наредних неколико месеци безуспешних преговора. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Франкен__Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__: Виндовс и андроид Масхуп

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rBNuIcaYQfc/The-Frankentablet-Windows-and-Android-Mashup:
ГМГруман пише "Шта се дешава ако узмете лаптоп, извадите тастатуру, ставите Уиндоус 7 у једну партицију, прилагођену верзију Андроид 2,2 у другој, баци у Линукс боотлоадер, и физички тастери који се подударају ниједна од ових Добијате ВиевСониц? ВиевПад 10, Франкенштајн стварање делова технологије тела које једноставно не уклапају. Као што овај преглед показује ИнфоВорлд, то дефинитивно "су били чак и размишљања?" класа производа. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ИЦАНН жели да промени правила за ГТЛДс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w-FDPqoo_C8/ICANN-Wants-To-Change-Rules-For-GTLDs:
Анонимни читалац пише: "10. маја рок за коментаре на нето регистар уговора. Обнове је стигао са новом домену променама спора око имена те помоћи корпорације Уместо УДРП. Предлаже нови споразум додајући Јединствених Аутоматско Суспензија (УРС) процес. нето ТЛД СССР. брз је 200 долара процес за носиоца жига да бисте онемогућили и преузму власништво над доменом СССР такође смањује панела величине од 1-3 људи да једно лице Још увек можете да коментарише предлог слањем е-поште.. ИЦАНН-у (нето-споразум-обнова @). "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле ТВ добијање андроид 3,1 и тржиште овог лета: Сони, Визио, Самсунг и Логитецх уграђене

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/10/google-tv-getting-android-3-1-and-market-this-summer-sony-vizi/:
Гоогле само најављено на И / О да Гоогле ТВ ће бити надограђени на андроид 3,1 овог лета, са приступом на тржиште долази "ускоро". Према Мајк Цлерон са Андроид развој тима, програмери ће моћи да користе ваниле __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ СДК за изградњу апликација за Гоогле ТВ, а такође најавио хардвера партнери ће бити Самсунг Визио, Логитецх и Сони-ја (као што се види после паузе) - Нема речи о покори као што су компаније Тосхиба. Проверите Ливеблог за више информација.

Гоогле ТВ добијање андроид 3.1 и тржиште овог лета: Сони, Визио, Самсунг и Логитецх уграђене првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 10. мај 2011 12:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Гоогле најављује Сладолед Сендвич за К4 2011, за смарт телефоне и сл __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/10/google-announces-ice-cream-sadwich-for-q4-2011-for-smartphones/:
"Један оперативни систем који ради свуда." То је то, људи! Неки фенси новим додацима су показали управо сада, укључујући камеру фокусира на промену препознавање гласа.

Развој ... Погледајте наш Ливеблог од корисника Гоогле / О 2011 уводничара за најновије.

Гоогле најављује Сладолед Сендвич за К4 2011, за смарт телефоне и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с подједнако првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 10. мај 2011 12:14:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Берба Збирка Технологија Откази

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sjR8ZDYBdNk/Vintage-Collection-of-Tech-Failures:
СтормДривер пише "За сваки добар дизајн има десетак није концепте Ништа не илуструје да је боље од великог Онлине берба гаџет збирке, објављене јуче у Мицрософт истраживачког тима. Колекција је замисао Била Буктон, један од главних програма Мицрософт истраживача. . момка који је прошао кроз 30 година непрекидног Технологија дизајна Награђени са по три почасне докторате и више стручних признања, Бил такође воли да окупи ствари -. берба, Гееки врста ствари, да будемо прецизнији Током година, он је окупио импресиван збирка прототипова, вероватно најбоље што сам видио на мрежи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Хеликоптер људски погон Има за циљ да обара рекорде

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-ppTy-NUaQU/Human-Powered-Helicopter-Aims-To-Break-Records:
Анонимни читалац пише: "Тим од 50 са Универзитета у Мериленду је развио људски погон хеликоптер," Гамера ", који је две године да заврши величине хеликоптера је једна трећина од фудбалског терена.. Хеликоптера је направљен од лаких материјала као што су Балша, Милар, угљеничних влакана и пена и тежи око 210 килограма тима има за циљ да га лебде најмање 3 метра од земље.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


24 соба у 344ск ноге

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9zUVPcfMHgk/24-Rooms-in-344sq-Feet:
То је мало необично за Сласхдот прича, али мораш да поштују етос хакер који чини овако нешто могуће. Гари Чанг пут је 344 квадратних подножју апартман са системом клизних панела да га претвори у собу 24 комбинација. Нисам толико узбуђен затамњена стакла, али функционалност је слатко.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Питајте Сласхдот: Да ли је време за СиФи Да Иди Премиум?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4yhajvra-6Q/Ask-Slashdot-Is-It-Time-For-SyFy-To-Go-Premium:
Цутрисс пише "Сада када је прошло, а Цаприца СГ: У је закључио, да видим нове емисије долазе на своје место, као што Алпхас и Ред Фацтион серија, и ја ухватим себе пита да ли је судбина Атлантиде и СГ: У можда другачије отишао ако СиФи био плаћен мрежни кабл знам Сласхдот публика би вероватно трговини неколико долара месечно. ако је то значило заменити рвању и дух-јури емисије са релиценсед класике и одговарајући третман оригиналног садржаја. Плус, са публиком плаћања, простор за оглас ће постати много уносније и СиФи могао изгубити неке од огласа сеедиер то је осамари са последње време, и боље финансирање нових оригиналног садржаја. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Безбедност фирма тврди да је упао Цхроме Сандбокс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/10/security-firm-claims-to-have-hacked-chromes-sandbox/:
Није успео да то уради у току најновију Пвн2Овн изазов , али ВУПЕН безбедности сада тврде да је коначно успео да пијук Гоогле Цхроме претраживача и пукотине своје такозване "сандбок". Према фирме, користе се ослања на неке новооткривене Зеро Даи рањивости, ради на свим Виндовс оперативним системима (и само Виндовс, очигледно), и могу дати злонамерних сајтова способност за преузимање кода са удаљеног извора и изврши га на корисника рачунар - Видео након паузе показује примјер, у којем је Виндовс апликације "Калкулатор" преузели и покренули аутоматски. Са своје стране, Гоогле каже да није могао да потврди, јер пијук ВУПЕН је не дели никакве детаље са њега - нешто што изгледа фирма не планира да уради, као што се каже то је само дели свој рањивост истраживања са својим "владу купаца за одбрамбени и увредљиве безбедности. "

Наставити читање заштитарска фирма тврди да је упао Цхроме Сандбокс

Безбедност фирма тврди да је упао Цхроме Сандбок првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 10. мај 2011 10:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ВУПЕН безбедности | Емаил тхис | Цомментс

Хигх-Тецх гас бушење ли Мењати воде за пиће

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Nu5S47CnYmI/High-Tech-Gas-Drilling-Is-Fouling-Drinking-Water:
сциенцехабит пише "Бушење природног гаса закључане дубоко у шкриљца формације - процес познат као фрацкинг - озбиљно контаминирана плитке подземне залихе испод далеко североистоку Пенсилванија са запаљивим метана То је закључак новој студији, објављеној јуче у Процеедингс Националне. академије наука. анализа даје неколико трагове, међутим, како свеприсутна такве контаминације може бити преко широког подручја на североистоку Сједињених Држава, у Тексасу, и других држава у којима бушење за шкриљца гаса је скинут у последњих неколико година. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.