вторник, 10 май 2011 г.

Екран осетљив на додир прототип доноси лажне инсеката у живот са тактилним сензацијама (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/10/touchscreen-prototype-brings-fake-insects-to-life-with-tactile-s/:
Лабораторија, која нас је све научио да се поново љубав преко љубљење машина се вратила, и овог пута, срећом, то је добила ум на друге ствари. Кајимото лабораторије у Токију Универзитета у Електро-комуникације приказао прототип за екран осетљив на додир способан преношења тактилне информације као што је локација на екрану икона на длан корисника, док је слој гела позициониран иза екрана помаже да у складу са обликом сензација- пријем руку. Оно што би таква употреба технологија служи? Па, сигурно има доста потенцијала овде - Узмимо, на пример, корисници са оштећеним видом, који не би иначе пуно информација од екрана осетљивих на додир. Мање племенити пример је понуђен од стране представника из лабораторије у форми игра у којој корисник може да осећа мрави пузи на његову или њену руку. Застрашујуће, и надам се није компатибилан са претходним проналаском лабораторије. Видео екран после паузе.

Наставити читање екран осетљив на додир прототип доноси лажне инсеката у живот са тактилним сензацијама (видео)

Екран осетљив на додир прототип доноси лажне инсеката у живот са тактилним сензацијама (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 10. мај 2011 15:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ДигИнфо | Соурце Кајимото лабораторије | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар