вторник, 10 май 2011 г.

Планек капацитивни оловку руга Стив Џобс, све до банке

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/09/planex-capacitive-stylus-mocks-steve-jobs-all-the-way-to-the-ba/:
У прошлости, покривеност Планек је углавном сведена на уређаје за складиштење и бежичне приступне тачке, али сада компанија је ушла једна од најузбудљивијих предузећа свих: разбијање сиромашних Посао срце Стив . Тако је, компанија је меддлед са природном поретку универзума отпуштањем новог смартпхоне апарата грамофонске игле. Они долазе у две боје - црна и бела, наравно - и две дужине: 4,2-или 1,6-инча, са меким гуменим савете за мерење 8мм и 9мм, респективно. Оловке ће се покренути вас ¥ 1200 ($ 15) или ¥ 1000 ($ 12), који је мање или више на линији са тренутном предложеној цени од Пого скице оловком - Па, то, плус авионска карта до Јапана да изаберете једну од ових ствари . Али хеј, још увек побеђује комад меса Дели , зар не?

Наставити читање Планек капацитивни Стилус руга Стив Џобс, све до банке

Планек капацитивни оловку руга Стив Џобс, све до банка првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 09 Апр 2011 15:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Акихабара Новости | Соурце Планек комуникације | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар