вторник, 10 май 2011 г.

Интерни е-поруке откривају Гоогле Андроид очаја над баве Скихоок са Самсунг

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/10/internal-emails-reveal-googles-desperation-over-skyhooks-andro/:
Док Скихоок тужба против Гоогле је у току још од септембра, ми смо ипак да чујемо другог страну приче да узврати против конкуренције потраживања. То је све променила сада када је државни суд Масачусетса објавио збирку интерних е-поште из Маунтин Вју, проливање неке светло на разлоге који стоје иза Моторола - и очигледно Самсунг, као и - напуштање КСПС локације Скихоок служба на Андроид телефонима. Конкретно, убрзо након споразум најављено у априлу 2010, андроид продукт менаџер постао забринути да ће договор што повуче више произвођача од Гоогле Локација службе, на тај начин угрожава Способност предузећа да се задржи и унапреди своју локацију базе података кроз сталну прикупљање података. "То би било страшно за Гоогле", написао је менаџер.

Сајам довољно, али овде долази сочне део приче: у наредних месец дана, Гоогле-Сиеменс обавестио да није био задовољан начином на који се уклапа Скихоок податке о локацији из ВиФи, ГПС и мобилне сигнала. Или у Гоогле речима: Ово је податке "контаминације." Упркос Самсунг оповргава такве бриге, недељу дана касније обавестио Скихоок да Гоогле је рекао да је њен мото је избор за треће стране локацију сервис "чини уређај [ Баја к ] није више андроид Компатибилна. " Није баш јасно шта је то проблем компатибилности је, али се верује да крајњи разлог који принуђени Моторола - као близак друг Гоогле - да одустане од Скихоок је КСПС формату у корист Гоогле Локација сервис. Ако још увек не осећају жао због Скихоок, онда имајте у виду да је прошлог месеца Гоогле-то назвао "неосноване тврдње" и "слабо прикривени риболов експедиције" за унутрашњу Гоогле документе и поруке е-поште. Чудно, један е-маил цитира андроид менаџер рекао да је очигледно да се телефоном произвођача да "ми користимо компатибилност као клуб да их раде ствари желимо." Питање је: у ком правцу ће клуб Свинг сада када се две компаније боре се у суду?

Интерни е-поруке откривају Гоогле Андроид очаја над баве Скихоок са Самсунг првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 10. мај 2011 05:45:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Њујорк тајмс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар